One Radio
Image default
Bedrijven

Autorijschool Utrecht

Passend aanbod aan rijlessen

Autorijschool Utrecht biedt vele opties als het om rijlessen gaat. Naast spoedcursussen biedt de rijschool rijlessen op maat aan, opfris cursussen en de 2 to drive optie zodat uw kind voor zijn 18e al zijn rijbewijs op zak kan hebben. De rijinstructeurs zijn vakbekwaam en iedereen kan rijden op zijn of haar eigen tempo. Hierdoor ligt het slagingspercentage hoog. Ook is de proefles gratis en wordt er geen inschrijfgeld betaald. Studenten kunnen korting krijgen op de rijlessen met speciale goedkopere studentenpakketten.

2 to drive: Voor uw 18e de weg op

Met de 2 to drive optie mag uw kind voor zijn 18e al de weg op. Met 17 jaar mag uw kind zijn of haar rijbewijs halen. Op 16e jarige leeftijd wordt met de theorie gestart en met 16,5 jaar mogen praktijklessen worden gevolgd. Het is hierbij verstandig om eerst de theorie af te ronden en het theorie examen te maken. Zo is uw kind bij autorijschool Utrecht helemaal klaar om rijlessen en het praktijk examen te doen.

Spoed rij cursussen

Soms heeft u snel uw rijbewijs nodig. Dit kan zijn als uw nieuwe werkgever waarbij u binnenkort aan de slag gaat dit vereist. Vanaf 10 dagen kunt u al uw rijbewijs halen en als u er toch wat langer over wilt doen mag dit ook met twee weken, vier, en zelfs acht weken. Met deze spoedcursus dient u eerst uw theorie examen te doen voordat u praktijk examen mag doen. Met uw theorie certificaat kunt vol kennis beginnen aan uw rijlessen en praktijkexamen.

Grote mate van flexibiliteit

Bij autorijschool Utrecht staat flexibel lessen centraal. Zo wordt qua tijden rekening met school, werk en overige activiteiten. Zo is er altijd wel een plekje vrij in uw agenda. U kunt namelijk ook in de avonden en het weekend rijles nemen.

https://www.rijschoolgalgenwaard.nl/