One Radio
Image default
Bedrijven

Videoproductiebedrijf Create More Media

Wilt u graag een professioneel videoproductiebedrijf inschakelen voor de productie van bedrijfsfilms? Maak kennis met Create More Media, een videomarketing bedrijf dat actief is bedrijven in omgeving Breda, maar ook de rest van Nederland. U kunt ons inschakelen voor diverse videoproducties, van infomercials en corporate films tot online content en aftermovies. Wij werken met een veelzijdige crew, bestaande uit creatieve en enthousiaste geesten. Graag werken wij uw idee of concept uit tot een professionele videoproductie.

Video’s in alle soorten en maten

Online communicatie staat steeds meer in het teken van beeld en video’s. Platforms als YouTube en social media als Instagram of Facebook staan vol met video’s die producten presenteren of uitleg geven. Video’s brengen geld in het laadje. Filmpjes met een krachtige productie kunnen zeer goed producten presenteren, verhalen achter bedrijven vertellen en voor meer naamsbekendheid zorgen. Het team achter Create More Media heeft alle vaardigheden in huis om videoproductie volledig zelf te verzorgen, op professionele wijze.

  • Productfilms
  • Commercials
  • Online content
  • Aftermovies
  • Infomercials
  • Corporate films

Veel ervaring in de televisiebranche

Als videoproductiebedrijf heeft Create More Media veel ervaring in de televisiebranche. Zo hebben wij aan verscheidene televisieprogramma’s mogen meewerken. Wij hebben onder andere meegewerkt aan programma’s als Pauw, De Wereld Draait Door, The Voice of Holland en Maestro. Op onze website treft u een overzicht aan van projecten waar wij aan gewerkt hebben.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of zou u graag een vrijblijvende offerte voor het laten maken van een videoproductie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 19232818 of door middel van ons online contactformulier.

https://createmoremedia.nl/