One Radio
Image default
Bedrijven

Personeelsuitje in Gelderland bij Jacksart!

Wilt u een origineel bedrijfsuitje organiseren? Het liefst een leuk personeelsuitje in Apeldoorn, Gelderland? Dan zit u met een personeelsuitje bij Jacksart helemaal goed! In het atelier van Jack of op locatie kunt u een leuke en creatieve schilderworkshop volgen met uw collega’s! Hiervoor kunt u kiezen uit vijf verschillende opties!

Originele personeelsuitjes in Gelderland

Het personeelsuitje wordt gegeven in vijf vormen: Team Basic, Team Basic Plus, Team Fun en Team Complete. Tijdens een van deze schilderworkshops leert u alles over verf- en kunsttechnieken waardoor u echt een kunstenaarsgevoel krijgt. Achter Jacksart zit de bekende kunstenaar Jack Liemberg. Hij organiseert regelmatig teamuitjes voor bedrijven in zijn atelier in Apeldoorn. Dit atelier is 800m2 groot, grote groepen zijn dus van harte welkom hier! Wilt u toch liever een schilder workshop op een andere locatie volgen? Ook dat is mogelijk bij Jacksart. Er wordt dan wel een meerprijs berekend. Bij het atelier aan de Christiaan Geurtsweg 12 is ruime mogelijkheid om te parkeren. Ook is het atelier goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Leuke personeelsuitjes in Apeldoorn

Als u ervoor kiest om een schilder workshop te volgen bij Jacksart weet u zeker dat u een uitdagende en creatieve maar vooral ook heel gezellige dag zult beleven. Iedereen maakt zijn of haar eigen kunstwerk maar er wordt ook een gezamenlijk kunstwerk gemaakt. Dit is heel leuk om op te hangen binnen het bedrijf! Het teamuitje in Apeldoorn kan volledig op uw wensen afgestemd worden. Er zijn bij Jacksart vijf verschillende bedrijfsuitjes mogelijk, met prijzen die variëren van €39 per persoon tot €299 per persoon. Het verschil tussen deze arrangementen is de grootte van het canvasdoek waarop u werkt, de mogelijkheid om een gezamenlijk kunstwerk te maken en de duur van het bedrijfsuitje. Bij het laatste arrangement zit ook een diner en hotelovernachting. Het is mogelijk om bij alle arrangementen een lunch, diner en/of borrelplankje bij te boeken.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Bent u benieuwd wat de kosten voor uw organisatie worden als u een bedrijfsuitje bij Jacksart plant? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Ook kunt u contact opnemen als u nog vragen hebt. Contact opnemen doet u door het contactformulier op de website in te vullen of door te bellen naar 06 19947417. Als u het contactformulier invult wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

https://www.jacksart.nl/