One Radio
Image default
Bedrijven

Hoe het mij is gelukt om een slot te openen zonder sleutel

Het begon allemaal zo’n 2 weken geleden toen ik de sleutel kwijt raakte van mijn fiets. Nu had ik al een tijdje in mijn hoofd een nieuwsgierigheid naar lockpicking. Dit omdat ik het al in verschillende films al was tegengekomen en het leek ze altijd heel gemakkelijk af te gaan. 

Door op het internet te zoeken kwam ik al snel op youtube terecht waar er allerlei handige filmpjes staan waarin tot in de details wordt uitgelegd hoe een slot werk en ook waarom lockpicking op een slot werkt. Ik vond het allemaal super interessant en ik had besloten om mijn eerste lockpick setje te bestellen bij lockpickwebwinkel.nl. Dit omdat mij hun website heel erg aansprak maar ook omdat ze online gewoon de beste reviews hadden zoals op trustpilot en andere sites. Daarom was het voor mij makkelijk om voor deze site te kiezen om mijn eerste lockpick setje te bestellen.

De reviews klopte ook wel aardig omdat ik netjes op de hoogte werd gehouden van de bestelling status en ik ook al de volgende dag mijn lockpick setje in huis had. Ik had zelf gekozen voor een iets professionelere lockpick set omdat ik er zeker van wilde zijn dat het niet aan het gereedschap lag als het met niet lukte om een slot open te krijgen.

Na een beetje priegelen op een hangslot heb ik hem uiteindelijk toch open gekregen. Het is even door krijgen maar hoe vaker je het doet des te makkelijker het wordt. Ik krijg dit hangslot nu echt heel snel open. Maar dat komt misschien ook omdat ik nu precies weet hoe de pinnetjes van binnen gezet moeten worden om het slot te doen openen. Dit is bij elk slot anders dus dit zal me waarschijnlijk niet zo snel lukken als bij dit slot. Maar ik denk dat als ik dit vaker doe en zoveel mogelijk verschillende sloten bemeester dat het me dan steeds makkelijker af zal zijn! 🙂

https://www.one-radio.nl/hacking-met-fysieke-beveiliging/