One Radio
Image default
Bedrijven

Hoe uw bedrijf opvalt met neonreclame

Neonborden zijn al sinds het begin van de 20e eeuw een populaire manier om de aandacht op bedrijven te vestigen. Ze zijn helder, opvallend en kunnen op maat worden ontworpen om aan de behoeften van elk bedrijf te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele gloed of een in-your-face statement, neonreclame is een uitstekende manier om je bedrijf te onderscheiden van de massa 

neon sign

Het kiezen van je bord 

Bij het kiezen van het juiste neon sign voor je bedrijf zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Vraag je eerst en vooral af welke boodschap je met je bord wilt overbrengen. Wil je iets dat de aandacht trekt en je merkidentiteit overbrengt? Of iets subtielers dat de mensen laat weten dat je bedrijf bestaat? Als je eenmaal hebt vastgesteld welk type bord je nodig hebt, is het tijd om te beslissen hoe groot het moet zijn en waar het moet komen.  Het is belangrijk om in gedachten te houden dat grotere borden beter zichtbaar zijn van verder weg, maar dat kleinere borden beter passen in kleine ruimtes. Als de ruimte beperkt is, overweeg dan om je bord in een raam of aan de muur te hangen 

 

Aanpassingsmogelijkheden 

Het beste aan neonreclame is hun veelzijdigheid – ze zijn er in alle vormen en maten en kunnen worden aangepast met elke denkbare kleur of ontwerp! De meeste bedrijven bieden aanpassingsmogelijkheden zoals logo’s, tekstfonts, randen en meerdere kleuren, zodat je bord echt uniek is. Je kunt ook creatief zijn met de plaatsing van je bord – bijvoorbeeld onder planken of in hoeken – om een onverwachte wow-factor te creëren zonder al te veel ruimte in te nemen.  

 

Installatie en onderhoud 

Als je eenmaal het perfecte neonbord voor je bedrijf hebt gekozen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het correct wordt geïnstalleerd door een professional die weet hoe hij goed met dit delicate materiaal moet omgaan. Het is ook belangrijk te onthouden dat neonborden regelmatig onderhoud nodig hebben; als ze niet goed worden onderhouden kunnen ze na verloop van tijd gaan flikkeren of vervagen. Raadpleeg de fabrikant voor hun aanbevolen reinigingsschema, zodat je er zeker van kunt zijn dat je neonbord jarenlang levendig blijft!  

 

Neonborden zijn een geweldige manier om wat persoonlijkheid en flair toe te voegen aan elk bedrijf – maar alleen als ze goed gekozen en geïnstalleerd worden! Let bij het kiezen van een neonbord voor je bedrijf op grootte, plaatsing en aanpassingsmogelijkheden, zodat je er een vindt die perfect past bij de uitstraling van je bedrijf. Met de juiste installatie en regelmatig onderhoud zal de heldere gloed van je nieuwe neonbord tot ver in de toekomst klanten aantrekken!