One Radio
Image default
Bedrijven

Kewodak dakmakers

Bent u op zoek naar een vakkundige dakdekker om uw platte dak te repareren? Dan is Kewodak de specialist die u nodig heeft. Dertig jaar geleden is Kewodak opgericht en sindsdien hebben wij veel ervaring opgedaan met alles wat met platte en licht hellende daken te maken heeft. Wij leggen een compleet nieuw dak voor u aan, maar zijn ook gespecialiseerd in renovatie, onderhoud en reparatie. Kortom, dakdekken is aan Kewodak besteed, of het nu gaat om een groot project of een kleine reparatie. Vanuit onze locatie in Alphen aan den Rijn kunnen wij snel voor u klaar staan.

Koelend dak aanleggen

Bij Kewodak is een dak niet zomaar een dak. Wij leggen verschillende soorten platte daken aan, zodat u een dak kunt kiezen dat past bij uw situatie en waarmee u uiteindelijk geld kunt besparen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een koelend dak. Dit zijn witte daken die zonlicht weerkaatsen in plaats van het te absorberen. Hierdoor blijft uw huis koeler als de zon erop staat, wat weer scheelt in kosten voor de airco. Er zijn ook andere milieuvriendelijke en energiebesparende daken om uit te kiezen. We komen graag bij u langs om de daksoort te kiezen die u het meeste rendement oplevert. 

Daktuin of dakterras

Als u in het centrum van een grote stad woont, dan heeft u waarschijnlijk geen tuin bij uw woning. Kewodak biedt in dit geval een perfecte oplossing. Wij kunnen een mooie daktuin of dakterras voor u aanleggen, zodat u toch een fijne plek heeft om van de zon te kunnen genieten. Een daktuin biedt uitkomst voor mensen die graag groen om zich heen hebben. Wilt u weten of wij ook bij u een dakterras of daktuin aan kunnen leggen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

http://www.kewodak.nl/