One Radio
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bent u op zoek naar een professioneel vertaalbureau in de omgeving van Groningen?

In Groningen bieden wij verschillende diensten aan wat vertalingen betreft. Je zou altijd een beroep op ons kunnen en mogen doen om alle officiële documenten te vertalen . Wij bieden hoogwaardige vertaaldiensten in zowel alle Europese talen, waarbij wij ons richten op zowel het bedrijfsleven als overheidsinstellingen, notarissen, advocaten en particulieren. U kunt hierbij denken aan juridische documenten die in het buitenland zijn opgesteld. Het is hierbij van belang dat deze documenten leesbaar voor u zijn een op een precieze en juiste wijze vertaald zijn. Dankzij het professionele vertaalbureau Groningen worden documenten, websites, brochures, brieven en zakelijke documenten zoals handleidingen voor uw klanten op een correcte wijze vertaald.

Hoe gaan wij te werk?

Het vertalingsbureau in Groningen bestaat al enkele jaren . Dat geeft ons ook de nodige ervaring met alle vertalingen die er gevraagd wordt . Wij laten uw documenten ook altijd bekijken en verbeteren door een beëdigde vertaler. De teksten worden extra gecontroleerd worden op inhoudelijke en taalkundige juistheid. Wanneer u een offerte aanvraagt kunt u uw documenten direct meesturen, zodat wij een zo compleet mogelijke prijsopgave voor u kunnen maken. Wanneer u een offerte opvraagt is dit geheel vrijblijvend. U kunt hierna zelf beslissen of u onze diensten als vertaalbureau Groningen wilt . Zakelijke klanten zowel particulieren leveren ons vertalingen aan. Voor ons is het geen enkel probleem om uw vertalingen op afstand voor u in orde te maken, aangezien documenten grotendeels digitaal worden aangeleverd.

Contact opnemen

Dat kan op verschillende manieren plaatsvinden . Het kan best dat wij door iemand zijn aanbevolen , maar onze website geeft alles aan waar wij mee bezig zijn en wat de vertalingen zijn die door ons gedaan worden . Op die manier weet u dan ook waar u precies aan toe bent natuurlijk . Wij weten zeker dat we u onderneming zo goed mogelijk van dienst kunnnen zijn.