One Radio
Image default
Bedrijven

Investeren in recreatief vastgoed doet u bij deze specialist

Wilt u geld investeren in vastgoed? Dan is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken en in zee te gaan met een betrouwbaar bedrijf. Center Parcs Vastgoed is zo’n gerenommeerd bedrijf. Deze vakantieparkenreus heeft 284 locaties in verschillende landen in Europa, met in totaal om en nabij de 43.500 cottages, woningen en appartementen. Jaarlijks worden de parken door zo’n 8 miljoen mensen bezocht. Wanneer u geld in vastgoed wilt investeren, kunt u een van de vele vakantiewoningen kopen. Dit kan een bestaand huis zijn, of een vakantiehuis dat nog gebouw moet worden. U verhuurt de vakantiewoning vervolgens aan dit bedrijf.

Het onderhoud en de verhuur worden compleet door dit bedrijf geregeld

Center Parcs zorgt ervoor, dat het vakantiehuis aan toeristen verhuurd wordt. Wanneer er onderhoud gepleegd moet worden, wordt dit eveneens door dit bedrijf geregeld. U heeft na uw aankoop dus geen omkijken meer naar het vakantiehuis. Bovendien heeft u zelf ook profijt van de woning, want u kunt geregeld van een paar dagen weg genieten door in de woning te verblijven. De rest van het jaar wordt het huisje verhuurd. 15 jaar lang ontvangt u vaste huurinkomsten van 4,5% op de aankoopprijs, of u ontvangt een variabele huur met een percentage van de totale huuromzet. Dit heeft te maken met de module die u kiest. De specialisten van dit bedrijf vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Stel uw vragen aan het ervaren team van dit bedrijf

Als u geld wilt investeren in recreatief vastgoed van dit bedrijf, neemt u gerust contact met hen op via hun website. Het ervaren team van Center Parcs Vastgoed vertelt u graag meer over het gehele traject. Wanneer u ervoor kiest om geld te investeren in een vakantiewoning, ontvangt u van begin af aan professionele begeleiding. Beleggen is immers niet niks! Ook wanneer u vragen heeft, horen de experts van dit bedrijf dat graag.