One Radio
Image default
Bedrijven

Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Wanneer u een huis gaat kopen, is het van belang dat u precies weet of er sprake is van geborgen gebreken. Naast voor de koper, heeft een bouwkundige keuring ook veel voordelen voor een verkoper. Dankzij de bouwkundige keuring weet u als verkoper ook exact hoe het pand er aan toe is. Dat is wel zo prettig, want dan weet u precies wat u verkoopt en wat de koper koopt! Een bouwkundige keuring maakt vervelende verrassingen tot verleden tijd. Van de buitenkant van het huis of pand tot aan de binnenkant. Alles wordt nauwkeurig beoordeeld, zodat u precies weet hoe het staat met de kwaliteit.

Voordelen voor beide partijen

Deze bouwkundige keuring in bijvoorbeeld Rotterdam of Den Haag wordt heel uitgebreid verwerkt in een rapport. Hierdoor krijgt u alle inzicht die u nodig heeft als koper of verkoper. Hoe het gesteld is met de voorgevel, het sanitair, de verwarmingen, het schilderwerk, de daken en nog veel meer! Wanneer uit een bouwkundig rapport of bouwkundige keuring in bijvoorbeeld Den-Haag blijkt dat uw woning in goede staat is, wordt hij ook eerder verkocht. Als koper heeft u een handig onderhandelmiddel in handen. Blijkt uit de keuring dat er veel gebreken zijn? Dan kunt u met de verkoper onderhandelen over de verkoopprijs. Er moeten immers nog kosten gemaakt worden om de gebreken weer te laten herstellen.

Complete dienstverlening van A tot Z

Kortom: het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring brengt vele voordelen met zich mee. Niet alleen voor de koper van het huis of het pand, maar ook voor de verkoper. Beide partijen weten precies waar ze aan toe zijn. Dat is immers het doel van het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring. Inzicht geven in de staat van de woning en alles wat daar bij komt kijken. Bouw Advies van der Steuijt verzorgt deze keuring graag voor u! Compleet, van A tot Z.

https://www.bavds.nl