One Radio
Image default
Vakantie

Weekendje weg? Ontdek de Veluwe op uw manier

Bent u op zoek naar een leuke locatie voor een weekendje weg? Heeft u de Veluwe dan ook al eens overwogen? Dit unieke en veelzijdige gebied is ideaal voor een paar dagen weg met uw partner of uw gezin. Daarnaast zijn er voor grotere gezelschappen ook meer dan genoeg activiteiten. Zo kunnen de actievelingen diverse sporten uitoefenen terwijl anderen liever bijkomen in een van de wellness-centers in de omgeving. Verder zijn de uitgestrekte zandvlaktes, paarse heiden en bossen een wandeling absoluut waard. Lees hieronder wat er allemaal op de Veluwe te beleven valt en ontdek de perfecte activiteiten tijdens uw verblijf.

Luxueus overnachten midden op de Veluwe

Wilt u midden op de Veluwe wakker worden? Op slechts enkele kilometers van het Nationale Park De Hoge Veluwe en tevens 5 minuten afstand van Apeldoorn bevindt zich Van der Valk Apeldoorn – de Cantharel. Dé ideale plek voor een paar dagen weg met uw partner, gezin, vrienden of met hele familie. Dit hotel biedt namelijk voor diverse gezelschappen prachtige kamers en suites aan. Daarnaast bepaalt u zelf of het uitgebreide ontbijtbuffet is inbegrepen in de prijs. Wilt u rustig aandoen in de ochtend? Laat het ontbijt dan bezorgen op de kamer of bekijk de opties voor een zondagsbrunch. Na het ontbijt is er genoeg tijd om te ontspannen in de luxe beautysalon en wellness, inclusief wellnesstuin met overdekt buitenzwembad (eind 2018).

Van wildsafari op de Veluwe tot Van Gogh

Naast diverse luxe faciliteiten biedt dit Van der Valk Hotel in Apeldoorn ook diverse outdooractiviteiten aan. U heeft al keuze uit een wildsafari in een 4×4 met een boswachter van Staatsbosbeheer, koetsritten over de Veluwe en diverse wandel- en fietsroutes. Deze routes kunt u overigens bespreken en/of zelf samenstellen in ’t Buitenhuisje. Huur een (elektrische) fiets bij het hotel en verken de Veluwe op uw gemak! Liefhebbers van natuur en cultuur worden bovendien aangeraden om een bezoek te brengen aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe, waar het Kröller-Müller-museum onderdeel van is. Dit wereldberoemde museum beschikt over de op één-na-grootste Van Gogh-collecties en een indrukwekkende beeldentuin. Het museum is onder andere te bereiken per fiets, die gratis te gebruiken zijn in Het Nationale Park.

Bent u op pad met jonge kinderen? Bekijk dan de mogelijkheden om een bezoek te brengen aan de Apenheul, Kinderpretpark Julianatoren of Burger’s Zoo. Avonturieren kunnen een bezoek brengen aan Klimbos Garderen waar u keuze heeft uit diverse parcours. Klim en klauter uw weg door de Veluwe!

U leest het al, de Veluwe biedt diverse mogelijkheden voor een paar dagen weg. Geniet van een veelzijdig verblijf en bekijk de mogelijkheden op vandervalkapeldoorn. nl.

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/