One Radio
Image default
Vakantie

Een vakantiehuis kopen bij Rimboe & De Woeste Hoogte

Een vakantiehuis huren bij Rimboe & De Woeste Hoogte

Staat er binnenkort een weekend weg met de familie op de planning? Geniet u graag van een vakantie met het gezin, dichtbij huis? Of gaat u graag een midweek weg met vrienden? Een vakantiehuis huren bij Rimboe & De Woeste Hoogte is in alle gevallen een erg slim idee. U kunt het huis namelijk voor verschillende soorten termijnen huren.

Een vakantiehuis kopen bij Rimboe & De Woeste Hoogte

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u juist graag wilt investeren in een vakantiehuis. Helemaal geen verkeerd idee, wetende dat het geld dat op de rekening staat vandaag de dag niet veel meer oplevert. Een vakantiehuis kopen bij Rimboe & De Woeste Hoogte kan dan erg aantrekkelijk zijn. Uiteraard vertelt een gespecialiseerd team van het bedrijf u hier graag meer over als u een keer contact opneemt.

U bent bij Rimboe & De Woeste Hoogte altijd van alle gemakken voorzien

U bent bij Rimboe & De Woeste Hoogte altijd van alle gemakken voorzien. Het vakantiepark is namelijk erg stijlvol ingericht en beschikt over onder meer een verwarmd zwembad en leuke horeca. Ook is het altijd mogelijk om fietsen of om E-choppers te huren bij de receptie van het park, zodat u en uw gezelschap op deze manier uitstekend de omgeving kunnen verkennen.

Geniet van de fantastische omgeving van Rimboe & De Woeste Hoogte

Geniet van de fantastische omgeving van Rimboe & De Woeste Hoogte. Spot bijvoorbeeld de big 5 van de Veluwe of kies juiste voor een actief uitstapje. Binnen een mum van tijd staat u op Het Nationale Park De Hoge Veluwe en geniet u hierdoor van de meest mooie natuur die het land rijk is. .

https://derimboe.nl/