One Radio
Image default
Vakantie

Glamping in Limburg

Houden jullie van eindeloze wandelingen door mooie heuvelachtige gebieden en natuurgebieden? Worden jullie wildenthousiast wanneer je een mooi vakwerkhuisje tegenkomt, of een historisch ogend dorpsstraatje?

Vinden jullie het belangrijk de dag niet af te sluiten met een snelle hap bij de Mac, maar willen julie echt bourgondisch genieten van heerlijke gastronomie en een heerlijk abdijbiertje? Kom dan eens naar Limburg voor een heerlijke glamping vakantie!

Veelzijdige provincie

Dankzij haar veelzijdigheid is onze meest zuidelijke provincie een geliefde vakantiebestemming. In deze provincie gaan historie en moderniteit hand-in-hand. Shoppen doe je natuurlijk in Roermond, in de designer-outlet. Een bezoek aan het drielandenpunt hoort er helemaal bij (inclusief selfie, natuurlijk)/

Glamping in limburg: luxe kamperen

Glamping, oftewel GLAMorous camPING, is kamperen in luxe. Je verblijft op een luxe camping, waar je gebruik kunt maken van alle voorzieningen die je van een moderne camping mag verwachten. Die faciliteiten maken kamperen al een stuk aantrekkelijker, maar het échte luxueze zit hem in de accommodatie: die staat namelijk al klaar wanneer jullie je melden bij de receptie.

Bij glamping verblijf je in een ruime safaritent die volledig is ingericht. Je slaapt in échte bedden en je hebt een (eenvoudige) keuken met koel/vrieskast en een fatsoenlijk gasstel. Daardoor kun je ook op vakantie gezond eten. Oh, en dankzij de koffiezetter beginnen de ochtenden ook een stuk beter.

De glamping in Limburg is de perfecte verblijfplek. Valkenburg en Maastricht liggen op slechts een korte autorit van de camping en ook een uitstapje naar België of Duitsland is zo geregeld.

De luxe campings die je vindt op www.glampings.com tonen overduidelijk aan dat je voor een geweldige vakantie helemaal geen extreme afstanden hoeft af te leggen. De glamping in Limburg is minstens net zo leuk!

Bekijk de mogelijkheden en boek je komende kampeervakantie met slechts een paar muisklikken.

https://www.glampings.com/