One Radio
Image default
Vakantie

Bungalowpark Sollasi in Noordwijk verhuurt ruime vakantiehuisjes

Vakantie vieren in eigen land? Een echte aanrader om heen te gaan is Noordwijk. Dit leuke dorpje aan de kust ligt in de provincie Zuid Holland. Het ligt in een zeer veelzijdige omgeving, je kan vanuit Noordwijk alle kanten op. Genieten van het strand, de duinen, de bossen of de kleurrijke bollenvelden tijdens mooie fietsuitjes of wandelingen. Houd de camera maar bij de hand, je zal hier veel mooie plaatjes kunnen schieten. Prachtige zonsondergangen bewonderen op het strand, herten spotten in de duinen of de pracht en praal van de bollenvelden fotograferen.

In de buurt van Noordwijk liggen veel leuke dorpjes, waar Noordwijk zelf trouwens ook onder valt. Genieten van een drankje op een kerkplein, leuke markten bezoeken of winkelen in de winkelstraten. Wil je een dagje naar een grote stad? Er liggen meerdere grote steden in de buurt van Noordwijk, namelijk Leiden, Den Haag, Haarlem en Amsterdam. Al deze steden zijn goed bereikbaar met de auto of met de trein.

Zie je het wel zitten, een vakantie in Noorwijk? En zoek je nu nog een vakantiehuisje? Bij het bungalowpark in Noordwijk van Sollasi zijn leuke vakantiehuisjes te huur. Het park ligt midden in de natuur en in een mum van tijd sta je weer in de bewoonde wereld. Rust, ruimte maar ook genoeg vertier dus.

Bij dit bungalowpark kan je 4- en 6 persoons huisjes huren of een 2 persoons studio. De studio’s hebben een terras of balkon, de huisjes hebben een omheinde tuin. De huisjes zijn ruim en voorzien van alle comfort. In de huisjes zijn huisdieren toegestaan. Je trouwe viervoeter kan dus gezellig mee op vakantie. Voor honden is de omgeving ook erg leuk. Je kan urenlange wandelingen maken en op veel plekken mogen honden zelfs loslopen.

Camping Sollasi en camping Le Parage

Ben je niet op zoek naar een bungalowpark maar zoek je campings in Noordwijk aan Zee? Ook dan kan je terecht bij Sollasi. Zij hebben namelijk naast het bungalowpark ook nog 2 campings bij Noordwijk. Een van de campings, genaamd camping Sollasi, ligt naast het bungalowpark. De andere camping, genaamd Le Parage, ligt even verderop.

Kom naar Noordwijk en je zal een heerlijke vakantie beleven die je nooit meer zult vergeten!

https://www.sollasi.nl/