One Radio
Image default
Vakantie

Boek nu een complete rondreis door Japan of Colombia

Bent u toe aan vakantie? Ga er dan even helemaal tussenuit en boek uw vakantie naar een ver land. Een ander klimaat en een andere cultuur trekken u uit uw dagelijkse sleur. Bovendien ontdekt u de mooiste plekken van de wereld en maakt u elke dag iets nieuws mee. Een rondreis door een land als Japan of Colombia is echt aan te raden. Deze landen hebben zoveel te bieden. Van wonderschone natuurgebieden tot spectaculaire steden; wat uw reisdoelen ook zijn, in zowel Japan als Colombia vindt u van alles! Bent u benieuwd naar deze twee locaties? Lees dan zeker even verder.

Ontdek het veelzijdige Japan

Kiest u ervoor een rondreis door Japan te maken? Dan ziet u gegarandeerd allerlei uitersten. Omdat Japan een hypermoderne wereld combineert met eeuwenoude tradities is hier van alles te beleven en te zien. Wat dacht u bijvoorbeeld van de steden Tokyo, Kyoto, Nagasaki en Hiroshima? Ook uw culinaire verlangens worden in Japan vervuld. Hier vindt u namelijk de beste sushi van de hele wereld. Bent u het drukke stadsleven beu? Trek dan de oogverbluffende natuur in. Bezoek de Fuji Five Lakes, beklim Mount Fuji of ontdek het prachtige vulkanische Kyushu. Omdat Japan bestaat uit maar liefst 6.852 eilanden leent dit land zich ook uitstekend voor liefhebbers van eilandhoppen.

Combineer geschiedenis, cultuur én natuur in uw rondreis door Colombia

Colombia heeft van alles te bieden. Het is dan ook niet voor niets uitgegroeid tot ware trekpleister voor toeristen. Gaat u een rondreis maken door Colombia? Dan staat u niet alleen mooie natuur te wachten, maar ook geschiedenis én cultuur. Maak kennis met de vriendelijke Colombianen in de hoofdstad Bogotá en proef heerlijke koffie in de koffieregio. Wilt u iets sportiefs doen? Beklim dan de gigantische rots El Penol. Na de klim wordt u beloond met een spectaculair uitzicht op omliggende eilanden en het stuwmeer.

Boek uw rondreis bij een gespecialiseerd reisbureau

Wilt u een rondreis door Japan of Colombia maken? Dan kunt u het beste uw rondreis laten samenstellen door een betrouwbaar reisbureau. De reisagenten van Vámonos Travels kunnen u werkelijk alles over deze bestemmingen vertellen. Laat hun weten wat u graag ziet als u op vakantie bent en ze stellen een reis op maat voor u samen. Waar wacht u nog op? Boek uw vakantie snel en droom alvast van de prachtige bestemming waar u zich binnenkort bevindt.