One Radio
Image default
Internet

Nederlanders stappen steeds vaker over van internetprovider

De komst van het internet heeft verschillende interessante voordelen met zich meegebracht. Zo is het mogelijk geworden om alledaagse producten online te bestellen, kun je producten met elkaar vergelijken, enzovoorts. Juist de mogelijkheid om producten of diensten met elkaar te vergelijken heeft ertoe geleid dat steeds meer Nederlanders overstappen van internetprovider. Daar komt bij dat verschillende Nederlandse providers in de afgelopen jaren alles-in-1 pakketten zijn gaan aanbieden. Deze alles-in-1 pakketten vormen een combinatie van mobiele telefonie, vast internet en een televisiepakket. Bij oudere pakketten kun je in plaats van mobiele telefonie ook vaste telefonie aan het pakket toe laten voegen. 

Voordelen van overstappen naar een andere provider 

Door over te stappen naar een andere provider profiteer je vaak van aantrekkelijke kortingsacties. In het bijzonder wanneer je voor een alles-in-1 pakket kiest. Bij deze pakketten kan het financiële voordeel oplopen tot circa €250,-! Daarbij bieden veel providers een cadeau aan consumenten aan, die overstappen op een alles-in-1 pakket. Dit cadeau kan bijvoorbeeld een x aantal gratis zenders zijn, een gratis abonnement op een muziekdienst, enzovoorts. Het maakt het overstappen naar een andere provider des te aantrekkelijker! 

Verschillende internetproviders met elkaar vergelijken 

Om te achterhalen of het overstappen naar een andere internetprovider ook voor je eigen gezin interessant kan zijn, kun je een online vergelijkingstool gebruiken. Met deze vergelijkingstool krijg je een goed overzicht van de kosten voor de verschillende pakketten. Vooraf geef je aan welke internetsnelheid je verlangt, hoeveel televisiezenders je wilt kunnen bekijken, enzovoorts. Op basis van deze wensen bepaalt de vergelijkingstool vervolgens automatisch voor je, welke internetprovider het beste aanbod heeft. Het spreekt voor zich dat je niet verplicht bent om voor een alles-in-1 pakket te kiezen. Je kunt immers ook een los internetabonnement afnemen. De introductie van deze alles-in-1 pakketten is echter wel een van de redenen dat veel Nederlanders overstappen van internetprovider. 

https://allesineenpakketten.nl