One Radio
Image default
Vakantie

Sfeervol uit eten? Van der Valk.

Soms is het goed om er even tussenuit te gaan. Trakteer bijvoorbeeld uzelf en uw gezelschap op een heerlijk diner bij een restaurant. Klets bij met uw vriend, vriendin, familielid of partner tijdens een fijne avond. Met zo een groot en divers aanbod wat betreft restaurants is het soms moeilijk om de juiste keuze te maken.

Bent u op zoek naar een fijne plek om uit eten te gaan met uw gezelschap? Kijk dan eens naar een Van der Valk Restaurant. Hier kunt u heerlijk lunchen, brunchen of dineren op verschillende manieren in een sfeervolle setting. De meeste Van der Valk Hotels & Restaurants bieden een Live Cooking dinerbuffet aan. Tijdens dit buffet kunt u genieten van een hoop gevarieerde gerechten. Door het verschillende aanbod is er voor ieder wat wils! De chef-koks staan klaar om à la minute heerlijke vlees- en visgerechten voor u te bereiden. U kunt naast het Live Cooking diner ook kiezen voor een Live Cooking ontbijt, lunch of brunch. Zo kunt u onbeperkt genieten, voor een vaste prijs!

Naast het Live Cooking buffet bieden de Van der Valk Restaurants ook à La Carte aan. Laat uzelf verrassen door de uitgebreide gerechten op de menukaart. De menukaart is samengesteld uit een hoop diverse gerechten. Zo is er een ruim aanbod aan vis- en vleesgerechten, vegetarische gerechten en speciaal samengestelde kindergerechten. 

Er wordt bij Van der Valk gebruik gemaakt van seizoensgebonden producten en dat proeft u zeker terug! Door de ruime keuze aan gerechten kunt u à La Carte dineren met het hele gezin. Natuurlijk kunt u ook gaan voor een à La Carte ontbijt, lunch of brunch. Zo kunt op ieder moment van de dag genieten van de specialiteiten van Van der Valk.

Op zoek naar een Van der Valk dinerdeal? Kijk dan eens naar het aanbod op de Valkverrast pagina.

https://www.valkverrast.nl/