One Radio
Image default
Vervoer en transport

Schaf nu uw autoambulance aan

Schaf nu uw autoambulance aan

Een autotransporter, ook wel autoambulance genoemd, is een plateauwagen die is uitgevoerd met een gelaste reling van 10 cm hoog of uitklapbare en afneembare 10 cm hoge aluminium borden. Ook wordt een autoambulance wel eens een oprijwagen genoemd. De wielen van een autoambulance staan onder de laadvloer, hierdoor kunt u de gehele breedte van de laadvloer gebruiken voor de auto. Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een nieuwe autoambulance? Wij raden de autoambulances van het merk EDUARD aan. Deze fabrikant produceert al ruim 18 jaar autoambulances en is deze constant aan het ontwikkelen en verbeteren. Vandaag de dag behoren de autoambulances van EDUARD al tot het topsegment van de markt. Bent u benieuwd naar de voordelen die de autoambulances van het merk EDUARD met zich mee brengt? Dit vertellen wij u graag in deze blog.

Waarom EDUARD?

De autoambulances van EDUARD hebben veel verschillende mogelijkheden wanneer het gaat om de specificaties. Zo verschillen de breedtes van de autoambulances van 1,60 meter tot 2,20 meter. Het bruto laadvermogen van de autoambulances zijn tussen de 1350 kg en 3500 kg. EDUARD heeft een handige configurator waarmee u gemakkelijk zelf uw ideale aanhangwagen kunt samenstellen. Zo weet u zeker dat er een autoambulance van het merk EDUARD voor u te vinden is die perfect bij uw wensen aansluit. De honderden variaties van de aanhangwagens hebben allemaal echter wel een aantal belangrijke kenmerken gemeen. Zo is het chassis gelast en volbad verzinkt. Ook zorgt de fabrikant voor een vlakke laadvloer door gebruik te maken van één multiplex-vloerplaat met een antisliplaag. Over de veiligheid van uw lading op de autoambulance hoeft u zich ook geen zorgen te maken. De autoambulance is voorzien van een vastzetbeugel en touwhaken waarmee u het voertuig stevig vast kunt zetten.

Een autoambulance inclusief kantelsysteem

Bij EDUARD hebben ze ook autoambulances met een kantelsysteem ontwikkeld. Dankzij het kantelbare chassis van deze autoambulances heeft de trailer een bijzonder kleine oprijhoek. Afhankelijk van de lengte en laadvloerhoogte van de aanhanger is de oprijhoek slechts tussen de 4,7 en de 9 graden. Dankzij dit gegeven zijn de autoambulances van EDUARD zeer geschikt voor auto’s met een zeer lage wielbasis.

Wilt u meer weten over de autoambulances?

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een autoambulance van het merk EDUARD, maar heeft u nog een paar vragen? Dan kunt u contact opnemen met een van de dealers. De contactgegevens van deze dealers vindt u op de site van EDUARD onder contact pagina.

https://www.eduard.nl/