One Radio
Image default
Mode en Kleding

Hoe te reizen met een galajurk in een vliegtuig

Meestal vindt je prom plaats in jouw woonplaats, dus promovendi komen zelden naar het evenement vliegen. Maar het kan gebeuren als u tijdens het reizen een speciale jurk vindt, of als uw promotiedatum leeft of naar een andere school gaat. Het kan lastig zijn advies te vinden over het inpakken van een formele jurk voor vliegreizen, dus neem een ​​tip van de bruiloftsexperts die genoeg ervaring hebben met formeel vliegen.

STAP 1

Laat je jurk indien mogelijk in de stomerij. Dit biedt een extra laag bescherming en helpt rimpels te voorkomen. Leg het vloeipapier in willekeurige vouwen om uw jurk te dempen en harde vouwen te verwijderen.

STAP 2

Pak je jurk in een kledingzak. Eén keer vouwen. Het is ook een goed idee om je schoenen en accessoires direct in de tas te stoppen met je galajurken, zodat je je hele outfit bij de hand hebt in een oogwenk.

STAP 3

Draag je kledingzak in het vliegtuig. Als u uw tas controleert, is het mogelijk dat de luchtvaartmaatschappij deze verliest.

STAP 4

Vraag of het vliegtuig een kast heeft waar je je kledingzak kunt ophangen – uitgevouwen. Als er geen kast is, zoek dan een vuilnisbak en leg de jurk zo plat mogelijk. Bovenop de prullenbak is beter dan op de bodem, echter om te verpletteren.

STAP 5

Hang uw jurk direct bij aankomst op. Haal het uit de kledingzak en de stomerijzak en laat het een tijdje ademen.

TIPS

Als u geen kledingzak bezit of de afmetingen ervan de toegestane handbagage overschrijden, kunt u uw jurk in vieren vouwen en in een handbagage pakken.

U kunt een föhn gebruiken om rimpels te verwijderen zodra u op uw bestemming bent aangekomen. Zet de droger op hoog en houd hem op een afstand van je jurk tot de rimpels beginnen te ontspannen.

Als u nog steeds op zoek bent naar zwarte galajurken, kunt u een kijkje nemen op veaul.com, Veaul biedt trendy avondjurken, galajurken en trouwjurken.

https://www.beerenondergoed.nl/