One Radio
Image default
Mode en Kleding

Geef je vriend style als cadeau!

Cadeaus kopen voor je vriend, iets waar je eindeloos over kan ratelen. Hij weet het namelijk zelf ook niet iets te bedenken, dus het valt op jouw schouders. Inmiddels heb je al genoeg luchtjes cadeau gegeven en jullie zijn er vaak genoeg op uit geweest. Toch kan je je soms wat ergeren aan zijn stijl, maar daar heb ik wat voor op bedacht. Jij gaat er gewoon voor zorgen dat je vriend met stijl gaat rondlopen. Niet alleen leuk voor hem, maar natuurlijk ook voor jou. Nu zul je misschien wel denken, hoe ziet dat cadeau er dan uit? Dat zal ik je in deze blog haarfijn uitleggen. Ik kan wel alvast een één ding verklappen, boxershorts heren.

Kleding kopen voor mannen

Kleding kopen voor mannen is ook iets wat eindeloos kan duren. Je loopt door de winkelstraat en het enige waar je vriend mee bezig is, is het kijken van de huidige uitslagen van voetbal (we kennen die app inmiddels allemaal wel). Hij wilde graag dat jij met hem mee ging, omdat jij net wat meer verstand hebt van wat leuk is en wat niet. Toch zou een beetje inbreng wel fijn zijn, maar je vriend is daar totaal niet mee bezig. Hier kunnen ook nog eens kleine irritaties over ontstaan, wat je natuurlijk helemaal niet wil. We hebben daar iets op bedacht, want waar begin je met kleding? Juist! Bij het ondergoed. Zonder goede basis, ga je op de feiten vooruit lopen en dat is iets wat je niet wil. Het geven als boxershorts als cadeau is daarom het beste wat je kan doen, al zeg ik het zelf.

Wat een boxershort zegt over jouw vriend

Loopt jouw vriend altijd in dezelfde boxershorts rond? Dat is niet bepaald aantrekkelijk. Terwijl hij voorheen wel nog een zijn best deed, zie je nu soms boxershorts voorbij komen met beschadigingen. Natuurlijk is ondergoed nodig, maar echte mannen kiezen voor boxershorts die passen bij zijn stijl. Er is namelijk ruime keuze en waarom moet je dan kiezen voor oubollige onderbroeken die zijn moeder 20 jaar geleden voor hem uitkoos. Dat is wel verleden tijd (hoop ik). Sommige mannen hebben de stijl al uitgevonden en gaan voor kwaliteit. Dit is precies wat wij ook willen voor jouw vriend.

 

Geef dé boxershort van 2022 cadeau 

Je wilt natuurlijk wel een beetje weten wat de trends zijn voor boxershorts. Geen paniek, die neem ik even met je door. Je kunt natuurlijk altijd kiezen voor een effen boxershort, maar dan zou ik voor 2022 kiezen voor een wat opvallendere kleur. Laat zwart en wit even achterwegen, daar zou hij ook al genoeg van in de kast hebben (denk ik). Kies voor de kleur blauw of groen, ook leuk voor de zomer die eraan komt! Om een beetje in de zomerse vibe te blijven is de botanische look de trend van dit jaar. Wil je zorgen dat je vriend helemaal bij blijft kies dan voor ondergoed die deze print heeft. Om het nog aantrekkelijker voor je te maken, is er vaak ook nog eens sale (ook goed voor de portemonnee). Kijk altijd bij de ondergoed heren sale en kijk of je wat kan scoren!

 

https://www.muchachomalo.com/nl/nl/heren/ondergoed/boxershorts/