One Radio
Image default
Mode en Kleding

3 redenen waarom heuptasjes de beste tassen ooit zijn!

3 redenen waarom heuptasjes de beste tassen ooit zijn!

Mode is cyclisch. Als je kijkt naar wat er gaande is in de streetstyle-scene, zou je denken ‘welk jaar is het?’ Vooral omdat we net een remake van Lion King hebben gekregen, komt Mulan over een paar weken. Tom & Jerry krijgen een reboot omdat ze hardop hebben gehuild. In de mode zijn de jaren negentig sinds 2017 terug met de heuptas heren, al is dit ook zeker voor vrouwen een trend geworden. Logisch, heuptasjes kunnen namelijk zeker gezien worden als de beste tassen ooit vanwege de onderstaande redenen! 

Het middelpunt van elke outfit

Laten we eerlijk zijn. Het is moeilijk om iemand ervan te overtuigen dat iets nuttigs net zo aantrekkelijk is als iets dat past bij hun esthetiek. Het maakt niet uit van welk geslacht je bent, je hebt waarschijnlijk een bepaalde stijl of afbeelding die je actief probeert uit te beelden. Misschien omarm je een fitness-esthetiek, of misschien hou je van de trendy look met zinnen en iconografie uit de popcultuur. Hoe dan ook, vanwege de stijgende populariteit van heuptasjes, zijn er aanzienlijk meer opties die legitiem voldoen aan je persoonlijke interesses en normen. Maak gepersonaliseerde heuptasjes met all-over-print en verbluffende graphics die een gedurfd modestatement maken. Draag hem als een echte fashionista – als een crossover-tas om eruit te zien als een van die trendy mensen. 

Perfect voor festivals

De zomer staat voor de deur, net als alle muziekfestivals. Jarenlang werden heuptasjes enorm ondergewaardeerd vanwege hun nerdy uiterlijk, maar ze krijgen eindelijk hun welverdiende respect en bewondering. Vooral als je volledige artistieke vrijheid kunt hebben en je gloednieuwe heuptasje kunt aanpassen aan je outfit! Als je een ondernemer bent, zijn groothandel heuptasjes de juiste keuze! Maak en verkoop aangepaste print-on-demand heuptasjes voordat het festivalseizoen begint. Denk aan de afbeeldingen uit de jaren 80 en 90, emoji, regenbogen. Heuptasjes hebben een voordeel dat geen enkele andere tas of buidel ter wereld kent, maar als ze in de rij staan ​​op een muziekfestival, blinkt hun gemak pas echt uit. Meestal is het te verwaarlozen of je snel je portemonnee of je pasjeshouder heren of dames kunt pakken of niet. Maar als je de geweldige merch voor je favoriete band op het populairste muziekfestival wilt hebben, wil je snel en zonder vertraging toegang hebben tot je contant geld of kaart.

Je beste reismaatje

Heuptasje is het perfecte accessoire voor mensen die onderweg zijn. Waarom? Want een heuptasje wordt in het vliegtuig niet als handbagage beschouwd! Heuptassen zijn TSA-vriendelijk en tellen niet mee als handbagage. Het heeft ook een voordeel ten opzichte van andere tassen van Legend omdat het ruim maar volledig handsfree is. Je hoeft hem niet in je handen te houden en hij valt niet van je schouder. Je reisbenodigdheden zijn stevig aan je lichaam bevestigd en bieden je gemakkelijke toegang. Bovendien krijg je er een gratis extra stuk handbagage bij! Een heuptasje heeft daarnaast het perfecte formaat voor je telefoon, een paspoort, een instapkaart en een pen voor het invullen van douaneformulieren, met genoeg ruimte over. Stop dus al je benodigdheden in je heuptasje, draag het aan boord en pak je grotere spullen in je handbagage.