One Radio
Image default
Mode en Kleding

Zo kies jij de juist sporttas

Zo kies jij de juist sporttas

Sport je al een tijdje of ben je voornemen te gaan sporten, maar heb je nog geen goede tas? Dan is het verstandig hier toch eens naar te gaan kijken. Niet alleen is het gebruik van een sporttas een stuk praktischer, maar natuurlijk ook voor hygiënischer. Je kunt je namelijk voorstellen, dat het niet zo fris is, dat wanneer je gaat sporten je bijvoorbeeld je school tas meeneemt. Wanneer je deze dan de volgende ochtend weer moet gebruiken voor het meenemen van je boeken, dan kan het zijn er nare geurtjes achterblijven wanneer je bijvoorbeeld je natte handdoek en bezwete sportkleding hierin doet. Het vinden van de juiste sporttas kan soms best nog wel een uitdaging zijn, daarom hebben we enkele tips voor je die je kunnen helpen.

Budget

Wanneer je zoektocht begint, is het budget één van belangrijkste zaken om mee te beginnen. Zo weet je exact wat je maximaal uit wilt geven en kun je een stuk gerichter gaan kijken naar een tas die bij je past. Hetzelfde geldt in principe voor iedere aankoop welke je doet. Stel je ben opzoek naar een luiertas voor je kleintje, dan kun je kiezen voor een stoffen variant of een luiertas leer. Met een beperkt budget is leer vaak geen optie. Hetzelfde geldt ook voor wanneer jij een sporttas gaat aanschaffen. Stel eerst het budget vast en ga dan verder op zoek. Dit voorkomt een hoop teleurstelling achteraf. Je kunt je namelijk voorstellen, dat wanneer jij een prachtige nieuwe sporttas hebt gezien die ver buiten budget valt, het heel lastig wordt om een mindere tas mooi te vinden.

Afmeting

Wanneer je het budget hebt vastgesteld, is ook de afmeting van de tas cruciaal. Afhankelijk waarvoor je hem gebruikt is het goed te weten of alles er wel daadwerkelijk in past. Je kiest immers ook niet voor een middelbare schooltas terwijl je voor een heel weekend kleding mee moet nemen. Het is dus belangrijk vooraf goed helder te hebben waarvoor jij deze tas wilt gebruiken. Is het enkel voor een paar kledingstukken en een schone handdoek of gaat het om een tennistas waarin je ook rackets moet meenemen? Heb je een grote sporttas, maar wil je graag je telefoon bij je houden, dan is een klein tas je een goed idee. Je hebt namelijk tegenwoordig ontzettend veel verschillende varianten clutches, die bij uitstek geschikt zijn als tasje voor bijvoorbeeld je mobiele telefoon.