One Radio
Image default
Fotografie

Een ChromaLuxe afdruk doet uw afbeelding pas echt recht

Wilt u een mooie foto goed tot zijn recht laten komen, overweeg dan een afdruk op ChromaLuxe. Dit geeft een oogverblindend effect aan de afbeelding die de 3D-techniek benadert. Bij een afdruk op ChromaLuxe wordt de afbeelding namelijk niet op maar in het materiaal gedrukt. Dit zorgt voor een haarscherpe afdruk met prachtige kleuren. U kunt deze techniek gebruiken voor allerlei soorten afbeeldingen. Die mooie foto van een wildsafari in Kenya, of die goed gelukte macro opname van een vlinder. Maar ook en fraaie skyline van een stad kan natuurlijk worden afgedrukt of een mooie portretfoto. De keuze is wat dat betreft eindeloos.

Geniet nog meer van uw mooiste foto’s met een fraaie afdruk

Sinds we eigenlijk alleen nog maar digitale foto’s maken, belanden deze doorgaans op een harde schijf op de laptop of een portable disk. En dat is natuurlijk best zonde. Want wanneer bekijkt u deze foto’s nog? Niet vaak waarschijnlijk. En dat is best jammer als u mooie afdrukken heeft gemaakt waar u trots op bent. Wilt u langer genieten van die mooie vakantie of van die speciale foto? Laat dan een afdruk maken op ChromaLuxe. Een weergaloos materiaal dat uw afbeeldingen vlekkeloos laat zien. U zult zeker blij verrast zijn met het resultaat.

Wie kan voor mij een mooie afdruk op ChromaLuxe maken?

Als u een echt mooie afdruk wilt van uw mooiste afbeelding, kijk dan eens naar de mogelijkheden van Re-Art. Zij maken afdrukken op ChromaLuxe maar ook op andere materialen. U kunt zelf aangeven welke maat u voor uw afdruk wilt. Wordt het een fraaie blikvanger aan de muur of een subtiele kleine afbeelding die wel direct alle ogen naar zich toe trekt vanwege de sprankelende kleuren en de fraaie compositie? U mag het zeggen. Bij Re-Art kunt u uiteraard terecht met al uw vragen en ook kunt u vooraf een vrijblijvende offerte voor uw opdracht aanvragen.

https://www.re-art.com/