One Radio
Image default
Bedrijven

Werken naast je vaste baan

Misschien wil je geld verdienen naast je vaste baan. Er zijn verschillende redenen waarom je op zoek bent naar een extra inkomen. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg manieren om iets bij te verdienen. Wanneer we kijken naar de wet- en regelgeving mag je per jaar een bepaald bedrag belastingvrij bijverdienen. In 2022 ligt die grens op €8700,-. Dit bedrag mag je in een keer verdienen, maar ook verspreid over het jaar 2022. Door extra te werken kun je schulden sneller aflossen of geld sparen voor bijvoorbeeld een mooie vakantie.

Affiliate website

Affiliate marketing is een van de makkelijkste manieren om te zorgen voor een passief inkomen. Je zult je er even in moeten verdiepen, maar als je het door hebt, is het niet moeilijk. Het principe is simpel. Bij affiliate marketing promoot je eigenlijk producten en diensten van andere bedrijven. Je maakt een website aan en plaatst hier linkjes naar producten en webshops van deze bedrijven. Kopen mensen iets op die website via jouw link? Dan krijg jij daar een bepaald percentage van. Natuurlijk ben je er niet met alleen het maken van een website en het plaatsen van linkjes. Je zult er wel voor moeten zorgen dat jouw website wordt gevonden in zoekmachines zoals Google.

Start een webshop

Heb je een hobby die een beetje uit de hand loopt en maak je zelf producten. Denk er dan eens over na om een webshop te starten. Via Etsy kun je bijvoorbeeld heel laagdrempelig een webshop starten, maar je kunt jouw producten natuurlijk ook via Marktplaats proberen te verkopen. Op zoek naar een passief inkomen? Kijk dan eens naar het verkopen van digitale producten.

Oppaswerk zoeken

Wanneer je het geld vrijwel direct nodig hebt kun je beter opzoek gaan naar een bijbaan, zoals oppaswerk zoeken. Er zijn heel wat organisaties waar je oppaswerk kunt zoeken. Ouders laten op deze website weten dat ze een oppas nodig hebben. Vaak staat er al meer informatie bij over op wie er opgepast moet worden en in welke omgeving. Oppaswerk zoeken was nog nooit zo makkelijk. Je kunt bij wijze van spreken vanavond al aan de slag.

https://www.oppasland.nl/oppaswerk/heel-nederland