One Radio
Image default
Vakantie

Een luxe reis of safari, geheel op maat

Tijdens je vakantie ben je graag weg van de massa. In alle rust genieten en indrukken opdoen van hoge kwaliteit. Dit kun je doen tijdens een jaarlijkse vakantie, maar hoe zit het eigenlijk met je huwelijksreis? Voor huwelijksreizen Afrika is All Over Tours de absolute specialist. Op basis van je persoonlijke voorkeuren, stippelen we een prachtige reis voor je uit.

Combinatie van luxe en authenticiteit

Een huwelijksreis blijft je bij voor de rest van je leven. Daar doen wij dus enorm goed ons best voor. Denk je eens in wat voor foto’s er straks in jouw trouwboek zullen zitten. De authenticiteit van het Afrikaanse landschap vormt immers een prachtig decor. Ook de accommodatie waarin je overnacht is uitstekend. Zowel ligging als comfort zijn van hoge kwaliteit, zodat je altijd aan een goede nachtrust toekomt.

Maar ook als je niet op huwelijksreis gaat, maar gewoon op vakantie, wil je het mooiste van Afrika zien. Bij All Over Tours ben je ook dan aan het juiste adres. Wij zorgen immers steeds weer voor unieke Zuid Afrika reizen op maat. Bel ons gewoon even op of stuur ons direct een mail. Wij reageren dan direct op jouw wensen. Liever een gesprek bij jou thuis? Dat kan natuurlijk ook, want wij draaien nergens onze hand voor om.

Met ruim 20 jaar ervaring hebben wij al de mooiste plekjes geadviseerd aan onze Afrika liefhebbers. Maar ook voor droomreizen naar Azie, Australie en vele andere bestemmingen kun je bij onze specialisten terecht. Via onze website vraag je eenvoudig en vrijblijvend een reisvoorstel aan. Vul snel het formulier in en binnen 48 uur bellen we je op!

https://www.allovertours.nl/