One Radio
Image default
Internet

Goed internet thuis

Heb je thuis last van traag internet? Zeker nu er waarschijnlijk meer mensen tegelijkertijd thuis aanwezig zijn door het vele thuis werken. En heb je eigenlijk alles al geprobeerd qua verbeteringen? De Wifi instellingen allemaal al doorgenomen en nagelopen? Ben je al dichter bij de router gaan zitten? Of maak je al gebruik van een vaste verbinding in plaats van Wifi als je moet videobellen voor je werk? Maar ben je het echt zat?

Dan zit er misschien nog maar 1 ding op: overstappen naar een andere aanbieder en een beter abonnement nemen. Dit doe je het makkelijkste door te starten met een vergelijking. Door deze vergelijk zie je direct wat er allemaal mogelijk is op jouw adres qua aanbieders en bijbehorende pakketten. Zo zie je meteen wat de maximaal internetsnelheid is en welke bijbehorende TV zenders er allemaal in jouw potentiele nieuwe pakket zitten. Eén van de pakketten die je hierbij in overweging kunt nemen is Ziggo. Deze aanbieder wordt in vele huishoudens in Nederland gebruikt en is standaard vrij compleet. Dat betekent dat er weinig extra’s nodig zijn om een goed pakket samen te stellen. En als je op het juiste moment overstapt dan profiteer je ook nog eens van een aantrekkelijke Ziggo aanbieding waarmee je de eerste paar maanden flink wat geld kunt besparen. Dat is een mooie bijkomstigheid, toch?

Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere aanbieder, omdat deze nog net een wat beter pakket hebben dat aansluit bij jouw wensen. Als je een nieuwe aanbieder wilt dan is het goed om even stil te staan bij wat je echt wilt: hoeveel tv zenders heb je echt nodig? Want kijk je momenteel niet veel meer naar bijvoorbeeld Netflix of Videoland? Dan heb je wellicht helemaal geen extra zenderpakketten nodig. En bel je vooral met een mobiele telefoon? Dan is er misschien ook wel geen vaste telefonie lijn meer nodig voor thuis, toch? Door hier even bij stil te staan kun je maandelijks flink wat geld besparen.

https://www.ikvergelijkhet.nl/alles-in-1/