One Radio
Image default
Dienstverlening

Kundige dakdekker in Hoofddorp nodig? Bel Kewodak

Zoek jij een betrouwbare en kundige dakdekker in Hoofddorp? Dan kan je ons bellen, Kewodak. Vanuit Alphen aan den Rijn, waar ons bedrijf gevestigd is, staan we in een mum van tijd in Hoofddorp voor je klaar. Sterker nog, we zijn vaak te vinden in Hoofddorp en de gemeente Haarlemmermeer.

Wij zitten al meer dan 35 jaar in het vak, we durven dus van onszelf te zeggen dat we inmiddels zeer veel kennis hebben en ruime ervaring hebben opgebouwd. Geen dak is ons dan ook te gek. We houden van uitdagingen en denken in oplossingen. Als je met ons in zee gaat wordt je dak perfect opgeleverd en hoef je je geen zorgen meer te maken over je dak.

Streven naar perfectie en veiligheid voorop

Wij vinden het uiterst belangrijk om veilig te werken. Veiligheid staat voorop, daar hoeven we niet eens over na te denken. Vanzelfsprekend houden we ons dan ook aan de richtlijnen en regels met betrekking tot de werkzaamheden en het materiaalgebruik. We zijn uiteraard aangesloten bij de dakdekkers brancheorganisatie Vebidak en hebben ook het VCA-certificaat behaald. Naast veiligheid vinden we kwaliteit net zo belangrijk. We werken dan ook met het beste materiaal en zorgen voor een perfecte uitvoering van de werkzaamheden.

Je kan onze hulp inschakelen wanneer je last hebt van een lekkage. Wij speuren de schade op die de lekkage veroorzaakt. Uiteraard wordt de dakbedekking door ons gerepareerd zodat jij er weer droog bij zit. Heeft jouw dak een renovatie nodig? Ook dan kan je ons langs laten komen. Wij renoveren regelmatig platte daken, zowel bij particulieren als bij bedrijven.

Wil je juist dat je dak gezond blijft en wil je daar zelf niet naar om hoeven te kijken? Sluit dan een onderhoudscontract bij ons af. Wij komen dan jaarlijks het dak controleren en schoonmaken. Waar nodig voeren we meteen kleine reparaties uit.

Onze dakspecialisten maken graag kennis met jou

Wil jij graag dat er een dakspecialist van Kewodak naar je toe komt om te kijken naar je dak en de mogelijkheden? Misschien wil je je dak laten verduurzamen? Dat kan! Wij komen vrijblijvend kennis maken en stellen een vrijblijvende offerte op. We geven eerlijk advies en zien in een oogopslag wat er wel en niet kan op jouw dak. We gaan graag voor je aan de slag! Maak vandaag nog een afspraak door ons te bellen op nummer 0172-438332. Je kan ons ook contact op laten nemen door het contactformulier op onze website in te vullen. Je zal dan zo snel mogelijk een reactie van ons krijgen.

 

https://www.kewodak.nl/