One Radio
Image default
Zorg

Met Incura zorg software wordt de administratie een stuk leuker

Het bijhouden van je agenda en het EPD fysiotherapie, het opmaken en versturen van facturen en het toepassen van meetinstrumenten: dit en veel meer kun je voortaan in één programma doen. Incura is de naam van het softwarepakket dat speciaal is ontwikkeld voor fysiotherapeuten als jij en alle andere zorgprofessionals. Je werkt online (je kunt 24/7 inloggen waar je ook bent!) en hebt altijd alle gegevens bij de hand. Het logische gevolg is dat je uiteindelijk veel minder tijd kwijt bent aan het administratieve deel van je baan. En dus blijven er meer uren over om aan je cliënten te besteden. Als de efficiency omhoog gaat, zal het plezier ook toenemen!

 

Mogelijkheden van EPD software voor therapeuten in de GGZ

Incura is al jaren een populair EPD GGZ programma. Een discipline waar Incura ook steeds meer gebruikt wordt, is logopedie. De eenvoudige koppeling van audiobestanden en de volledig geïntegreerde TOS module worden uitstekend gewaardeerd. Onder fysiotherapeuten wordt Incura steeds populairder. Animaties zijn snel toe te passen. Fytek is eenvoudig in te voegen. Algemene features als de volgende worden binnen alle zorgwerkvelden op prijs gesteld:

-de Incura Pro app voor onderweg;

-de sms- en emailservice;

-de koppeling met NIVEL zorgregistratie eerste lijn;

-vrije formulieren voor eigen notities.

Incura consultancy sessies: inzicht in slimmigheden van Incura

Voor persoonlijke assistentie op afstand maakt het Incura-team gebruik van VNC Instant Support. Hiermee wordt een tijdelijke inlog geautoriseerd die vervalt zodra het probleem is opgelost. Tijdens de Incura consultancy sessies worden onderwerpen behandeld als:

-het aan patiënten beschikbaar stellen van oefeningen, vragenlijsten et cetera;

-de facturatie van opdrachtgevers en verzekeraars;

-de overgang naar een nieuw boekjaar;

-de noodzakelijke velden binnen Incura voor een audit.

Zijn er andere topics waar jij meer over wilt weten? Neem contact op met de Incura Servicedesk. Bel met 088 946 22 33 of mail naar info@incura.nl voor een afspraak op het Incura hoofdkantoor in Haarlem. Dit is het adres: Spaarndamseweg 90. Vanaf Haarlem CS is het ongeveer 15 minuten lopen. Kom je met de auto? Rijd vanaf de A9 de A20 richting Haarlem op en neem vervolgens de N200.

https://www.incura.nl/