One Radio
Image default
Zorg

Zorgverzekering kiezen 2019

Sluit uw zorgverzekering nog voldoende aan op uw zorgbehoeften, of kunt u volgend jaar beter voor een ander pakket kiezen? U wilt immers de juiste zorg ontvangen voor u en uw gezin. Ook de vergoedingen dienen aantrekkelijk te zijn. Misschien heeft u volgend jaar meer fysiotherapie behandelingen nodig, of is er een kindje op komst en wilt u ruime vergoedingen voor de eigen bijdrage bij kraamzorg. Soms past uw huidige ziektekostenverzekering niet meer bij uw eisen en wensen en is het nodig om over te stappen van zorgverzekeraar. Woont u in Gelderland of Overijssel en wilt u een zorgverzekering kiezen in 2019 die echt bij u past? Kijk dan eens naar Salland Zorgverzekeringen.

Salland Zorgverzekeringen

Als regionale zorgverzekeraar voelen wij ons verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg in de regio waar wij actief zijn. In de regio Salland hebben we afspraken gemaakt met ruim 90% van de zorgverleners, waardoor u altijd terecht kunt bij een zorgaanbieder naar keuze. Goede zorg en ruime zorgkeuze is zeer belangrijk. Bij Salland maken we geen onderscheid op basis van leeftijd of gezondheid. Als de basisverzekering voor u niet genoeg dekking biedt, dan kunt u ervoor kiezen om deze uit te breiden met een van de vijf aanvullende verzekeringen. Ook uw tandartsverzekering kunt u bij ons apart afsluiten. U heeft de keuze uit drie pakketten.

Onze voordelen

Bij Salland uw zorgverzekering afsluiten brengt een aantal voordelen met zich mee. Naast onze basisverzekering heeft u bij ons ruime keuze uit aanvullende verzekeringen. We hebben vijf verschillende pakketten, zodat er altijd een aanvullende verzekering is die goed aansluit op de zorg die u nodig heeft. U heeft bij ons een online Mijn Salland account, waar u zelf uw declaraties kunt regelen. Ook erg belangrijk is dat Salland geen winstoogmerk heeft, en dus het grootste deel van uw zorgpremie direct kan herinvesteren in zorgverbetering in de directe omgeving. Kijk voor meer informatie over de zorgpolis 2019 op onze website, of neem contact op.

https://www.salland.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe kom je nou op de beste manier van voetpijn af na een zware wandeling?

Zorgverzekering arbeidsmigranten

Tandartsverzekering afsluiten