One Radio
Image default
Zorg

Je zorg administratie goed geregeld met edevop online

Ben je fysiotherapeut en ga je een fysiotherapie praktijk starten? Dan is de software van edevop online ideaal voor jou! Het is eenvoudig en veilig softwarepakket met alleen de functionaliteiten die jij nodig hebt en ook nog eens voordelig geprijsd. Ben je opgeleid als ergotherapeut? De software ergotherapie van edevop is ook voor deze beroepsgroep uitermate geschikt. Daarnaast is de software van edevop online ook te gebruiken voor logopedisten, diëtisten en oefentherapeuten.

Alle functionaliteiten die je nodig hebt

In het softwarepakket van edevop online vind je een handig samengesteld EPD formulier, waarmee je eenvoudig je dossier bijhoudt. Daarnaast is er een praktische agenda, waarmee je duidelijk overzicht hebt van je afspraken. Ook kun je direct declareren aan de zorgverzekeraars via VECOZO. Je kunt zelf facturen opmaken en verzenden. De software bevat een geïntegreerde controle op de verzekeringsgegevens (COV-check). Hiermee kun je bij het begin van de behandeling van een patiënt en bij het aanmaken van een declaratie nagaan of en hoe de patiënt verzekerd is. Ook is er een koppeling met QDNA/Mediquest/Qualiview. Dit zijn platformen die de ervaringen van jouw patiënten meten om inzicht te geven over de kwaliteit van zorg die jij als zorgverlener levert. Dit doen ze door middel het stellen van vragen. Daarnaast kun je al je e-mails veilig verzenden via Zorgmail.

Veilig en overal te gebruiken

Edevop vindt veiligheid erg belangrijk. Daarom hebben ze besloten om edevop online te bouwen op een platform dat is gecertificeerd volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. Al je privacygevoelige informatie staat veilig in de cloud opgeslagen en dagelijks wordt hier een backup van gemaakt. Edevop online is webbased, wat betekent dat je werkt vanuit een website. Het voordeel hiervan is dat je altijd en overal de software kunt gebruiken. Zonder hiervoor software te hoeven installeren.

Offerte of demo aanvragen

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van edevop? Je kunt via het contactformulier op de website een offerte aanvragen. Wil je eerst software uitproberen? Vraag dan de demo aan.