One Radio
Image default
Zorg

Tandartsverzekering afsluiten

Kom je regelmatig bij de tandarts? Dan kunnen de kosten hiervoor flink oplopen. Tot je 18de wordt een  tandartsbezoek nog vergoed vanuit de basisverzekering. Ben je 18 jaar of ouder, dan is een losse tandartsverzekering afsluiten een verstandige keuze. Op die manier weet je zeker dat het grootste gedeelte van de tandartskosten gedekt is. Bij ZorgDirect kun je naast je basisverzekering kiezen uit drie verschillende tandartsverzekeringen. Hoe vaak je ook naar de tandarts gaat, wij hebben een verzekering die bij je past. Een groot voordeel is dat je met een tandartsverzekering van ZorgDirect terecht kunt bij elke tandarts in Nederland.

Goed verzekerd met ZorgDirect

Bij ZorgDirect willen we natuurlijk graag een goede zorgverzekering bieden tegen een aantrekkelijke premie. Maar dat is niet alles, want we vinden klantenservice bijvoorbeeld ook erg belangrijk. We helpen je graag bij het vinden van de juiste zorg en bieden daarnaast hulpmiddelen om fit en in beweging te blijven. We delen bijvoorbeeld interessante informatie in de vorm van blogs over diverse onderwerpen omtrent gezondheid en ontwikkeling. Een ander voordeel van ZorgDirect is dat je alles rondom je zorgverzekering zelf kunt regelen via Mijn ZorgDirect en onze declaratie app. En mocht het niet lukken, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar!

Aanvullende verzekeringen

Voor je zorgverzekering wil je niet teveel betalen en daarom is het prettig om een aanvullende verzekering af te kunnen sluiten die zo goed mogelijk aansluit op jouw persoonlijke situatie. Om die reden heb je bij ZorgDirect de keuze uit maar liefs vijf aanvullende verzekeringen. Meer informatie over de verschillende aanvullende verzekeringen kun je vinden op onze website. Ook kun je hier informatie vinden over de tandartsverzekering in 2019. Neem gerust contact op als je aan de hand hiervan nog vragen hebt.

https://www.zorgdirect.nl/