One Radio
Image default
Bedrijven

Zolder slaapkamer

Zolder slaapkamer

Wij begrijpen heel goed dat het inrichten van een zolder slaapkamer erg lastig kan zijn en vaak ook is, maar niets is onmogelijk! Het vraagt wel veel creativiteit, met name bij de verlichting. Ook zul je er rekening mee moeten houden dat sommige meubels simpelweg niet op een zolder terecht kunnen komen, denk bijvoorbeeld aan een hoogslaper of een piano. Wij delen in dit artikel graag enkele ideeën, om met kleine verlichting aanpassingen toch snel en eenvoudig van een donkere zolderkamer een leuke knusse en comfortabele zolder te maken.

Licht railsysteem

Een van de oplossingen door met verlichting te werken op de zolder, is met lichtspots. Bij homemeubels zijn er 2 merken die waar je ongetwijfeld kunt vinden wat je zoekt, namelijk het merk Lucide en Steinhauer.

Handig om te weten is dat andere merken ook voldoen aan veel eisen, maar Lucide en Steinhauer behoren wel tot de stijlvolle merken voor verlichting. Naast meubels, interieur en decoratie vraagt verlichting met name aandacht op de zolder. We snappen maar al te goed dat niet alle zolders hetzelfde zijn, en soms heb je te maken met een uitbouw, dakraam of dakkapel waardoor er veel of juist minder licht van buiten komt. Het kan soms ook zijn dat een zolder ronduit donker is zonder ramen en dat alles uit lampen moet komen. Hoe dan ook, in beide gevallen is een licht railsysteem een bijzonder geschikte oplossen. De spotjes zijn te richten op alle donkere hoekjes zodat de hele ruimte verlicht wordt zonder problemen.

Steinhauer assortiment

Homemeubels heeft een ruim assortiment aan verlichting, maar je kunt natuurlijk besluiten om voor Steinhauer te gaan om de zolder te verlichten. Je kunt online snel en eenvoudig het volledige overzicht bij Homemeubels.nl vinden. Niet alleen een licht railsysteem, maar ook veel designlampen en andere lampen en verlichting vind je bij Homemeubels.nl

Verlichting van Lucide

Naast de geweldige verlichting van Steinhauer heeft Homemeubels ook een ruim aanbod van Lucide lampen, ook erg eenvoudig online te bestellen via Homemeubels.nl. Lucide heeft een ruim assortiment lampen die erg populair zijn. Lucide heeft een tal aan keuze uit licht railsystemen, wat erg handig is voor de zolder slaapkamer. Mocht

https://www.homemeubels.nl/

Gerelateerde artikelen

De outlet van Wasgigant

Echo laten maken voor het plezier

Werken naast je vaste baan