One Radio
Image default
Bedrijven

Radiatorbekleding op maat laten maken

Wilt u de ontsierende radiatorbekleding in uw woning zonder veel moeite wegwerken? Dan is onze radiatorbekleding een heel erg goede oplossing voor u. Een radiator verminderd de mooiheid van uw ruimte, maar een radiator weglaten is onmogelijk een uitweg. Met een radiatorbekleding op maat kunt u de radiator zonder veel moeite verstoppen. Bij ons heeft u een ruime keus aan verschillende ontwerpen, maar het is ook mogelijk om uw eigen bekleding op maat te laten maken. Mensen kiezen in sommige gevallen ervoor om hun radiator gewoon te verven. Dat is natuurlijk een goedkoop alternatief, maar het verf zal snel vergelen of afbladderen.

Radiatorbekleding zorgt voor een mooiere interieur

Een radiatorbekleding is een duurzame investering op lange termijn. Het zal de radiator niet alleen wegwerken, maar zorgen voor een mooiere interieur. De bekledingen zijn in vele ontwerpen en kleuren beschikbaar, waardoor u zeker één zal vinden dat precies bij uw interieur past en uw interieur ook mooier maakt. Wij kunnen ook een stijlvolle radiatorbekleding op maat maken. Staat er in uw woonkamer, keuken, gang, slaapkamer of kantoorruimte een radiator en vindt u het niet fijn om ernaar te kijken? Samen met u kunnen we het aantrekkelijk maken. Zo kunt u de radiator onder de raam wegwerken met een bankje of kastje.

Radiatorbekleding voor elk budget

Wij kunnen elke radiator omtoveren tot een stijlvolle meubelstuk, dat precies bij uw wensen en budget zal passen. Schaf een radiatorbekleding aan en houd uw radiator op een praktische manier uit het zicht. Onze radiatorbekleding wordt gemaakt van absolute topkwaliteit materiaal. Wilt u een radiatorbekleding door ons laten maken en plaatsen? We kijken samen met u naar uw idee. Daarnaast geven we u altijd advies over welke ontwerp wij het beste kunnen gebruiken, rekening houdend met factoren als warmte- en energieverlies. Wij bieden u vele leuke en betaalbare mogelijkheden om uw radiator te verbergen of mooier te maken.