One Radio
Image default
Zakelijk

Vergaderen in Amsterdam

Vergaderen is belangrijk omdat dit het moment is om informatie en ideeën uit te wisselen om vervolgens besluiten te nemen. Wanneer u kiest voor een duidelijk doel tijdens de vergadering, is het voor iedereen duidelijk waar er naartoe gewerkt moet worden. Zo zijn er verschillende doelen die uitgewerkt kunnen worden voor de vergadering. Om tijdsverspilling te voorkomen kunt u rekening houden met de volgende vergaderdoelen:

  1. Informatie uitwisselen
  2. Ideeën ontwikkelen
  3. Meningen uitwisselen
  4. Instructies geven
  5. Besluiten nemen

Een zaal huren kan heel effectief en efficiënt zijn. In Amsterdam zijn er genoeg mogelijkheden om een zaal te huren. Wat maakt Hotel Amsterdam Zuid dan zo uniek? Hotel Amsterdam-Amstel beschikt over belangrijke factoren zoals luxe faciliteiten en professionele service. Daarnaast is de moderne uitstraling van de zalen ideaal voor het verloop van uw vergadering.

{externalimage}}

Goed bereikbaar

Ook is een voorspoedige reis naar Amsterdam Van der Valk hotel prettig voor een goede start van de vergadering. De bereikbaarheid is dankzij de ligging naast het metrostation Overamstel ideaal en ook met de auto is het hotel goed bereikbaar. Bovendien zijn er voldoende parkeerplaatsen voor de deelnemers van de vergadering.

Luxe faciliteiten en moderne apparatuur

Wanneer u bij hotel Amsterdam-Amstel een zaal huurt maakt u gebruik van luxe faciliteiten en moderne apparatuur. Met de professionele audiovisuele middelen en de LCD-presentatieschermen kunt u gemakkelijk vergaderen. Daarnaast kunt u samen met het professionele salesteam kiezen uit diverse vaste vergaderarrangementen of u stelt uw eigen vergaderarrangement op. Huurt u een zaal voor meerdere dagen? Dan kunt u bij Hotel Amsterdam-Amstel kiezen om te overnachten. Kortom, genoeg redenen om een zaal te huren in Amsterdam Zuid.

Een handig vergaderarrangement?

Hotel Amsterdam-Amstel biedt een totaalpakket aan van verschillende soorten vergaderruimtes. Bent u nieuwsgierig of heeft u vragen over vergadermogelijkheden? Het salesteam van hotel Amsterdam-Amstel staat graag voor u klaar! Meer informatie vindt u op de website of u kunt bellen naar 020 80 01 100

 

 

https://www.vandervalkamsterdam.com/