One Radio
Image default
Muziek

Een eindmusical waarin alle leerlingen van groep 8 een passende rol hebben

Bent u leraar van groep 8 van de basisschool en komt de eindmusical er weer aan? Dan wilt u vast een hele leuke musical kiezen waar uw klas al hun energie en plezier in kan stoppen. Bij het kiezen van een eindmusical wilt u natuurlijk rekening houden met de leerlingen uit uw klas. Het is belangrijk dat u, maar ook zeker uw leerlingen het leuk vinden, zij moeten het tenslotte gaan uitvoeren. Ook moet iedere leerling een rol hebben in de musical die bij hem of haar past. De eindmusical is tenslotte een speciaal moment voor alle leerlingen. Het Verkeerde Beentje is een bedrijf dat originele eindmusicals creëert op basis van bestaande kinderboeken. Hier voegen ze nog diverse liedjes aan toe om de voorstelling op een leuke wijze te ondersteunen.

Laat een musical aanpassen naar de grootte van uw klas

Bij het kiezen van een eindmusical heeft u genoeg keus. Het voordeel is dat u bij iedere musical verschillende dingen kunt bekijken. Zo ziet u een korte inhoud, het aantal rollen, hoe lang de voorstelling duurt en u kunt een aantal liedjes beluisteren. Veel klassen op de basisschool bestaan uit zo’n 20 tot 30 leerlingen. Het kan altijd voorkomen dat een klas uit meer of minder kinderen bestaat. Bij dit bedrijf kunnen ze uw gekozen eindmusical altijd aanpassen naar het aantal leerlingen uit uw klas. Zo weet u zeker dat iedereen een leuke rol heeft die bij hem of haar past en hoeft u niet zelf extra rollen te verzinnen.

Bestel uw favoriete musical eenvoudig online

Wanneer u een eindmusical heeft gevonden die perfect past bij uw groep 8, dan kunt u deze eenvoudig online bestellen bij Het Verkeerde Beentje. Na het bestellen krijgt u een musicalpakket opgestuurd met daarin alle benodigdheden voor de voorstelling. De medewerkers van dit bedrijf kunnen u altijd voorzien van meer informatie over de verschillende mogelijkheden en musicals. Ook als u vragen heeft, kunt u bij hen terecht.

https://www.verkeerdebeentje.nl/