One Radio
Image default
Muziek

DJ worden is lastig voor beginners

Ben je op zoek naar een cursus waarin je jouw muzikaal talent kwijt kunt? Ben je geïnteresseerd in de muziek van DJ’s, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Welke apparatuur heb je bijvoorbeeld nodig? Hoe werkt een mengpaneel? Je hoeft gelukkig niet langer te gissen naar antwoorden op deze vragen. Steeds meer muziekscholen bieden cursussen DJ worden voor beginners aan, zodat je de beginselen van het vak goed onder de knie krijgt. Voorkennis, apparatuur en ervaring heb je hiervoor niet nodig. Met een passie voor muziek kom je namelijk al een heel eind.

Ontdek alle geheimen van échte DJ’s

De Gooische Muziekschool in Bussum biedt ook een cursus DJ worden voor beginners aan. Tijdens deze lessen leer je alles wat je nodig hebt om te beginnen als DJ. Zo leer je tracks naast elkaar te draaien, in elkaar te laten overlopen en te mixen. Ook ontdek je alle geheimen achter het mengpaneel en maak je de perfecte climax in je track. Je maakt tracks nóg spannender door effecten en loops toe te voegen. De cursus wordt gegeven door professionals die door heel Nederland draaiden. Aan hen kun je alle vragen stellen over wat het betekent om DJ te zijn. Zij leren je naast alle technische vaardigheden ook goed te luisteren naar muziek. Na het voltooien van de cursus weet je precies welke muziekstijlen met elkaar te combineren zijn en welke niet en hoe je een publiek voor je wint. De cursus is te volgen vanaf 10 jaar door kinderen én volwassenen en bestaat uit 5 lessen van ongeveer 45 minuten.

Schrijf je in!

Ontdek het ruime aanbod cursussen op de Gooische Muziekschool in Bussum. De opleidingen zijn stuk voor stuk rijkserkend en worden gegeven door echte vakdocenten uit de muziek-, dans- en musicalwereld. Op de website van de school vind je alle tarieven en een contactformulier om je vragen te stellen. Ben je enthousiast? Meld je dan aan voor de cursus DJ worden voor beginners!

https://www.degooischemuziekschool.nl/