One Radio
Image default
Muziek

Ultiem ontspannen tijdens een workshop djembé

Ben je op zoek naar een manier om te ontspannen met jouw vrienden, vriendinnen of familie? Of wil je graag een unieke teambuildingactiviteit organiseren om met jouw collega’s te ontspannen? In deze gevallen en meer is een workshop djembé van Dununba de perfecte activiteit. Samen met jouw mededeelnemers geniet je van Afrikaanse ritmes en leer je alles over het bespelen van dit Afrikaanse instrument.

Zelf een workshop organiseren

Dununba maakt het mogelijk om bij jou thuis of op een andere locatie naar keuze een workshop djembé te organiseren. Zo komen de muzikanten bijvoorbeeld graag bij jou op kantoor langs, maar ook een workshop djembé op school, bij de sportvereniging of op een andere locatie is mogelijk. Waar ga jij een swingende workshop organiseren?

Kies voor een geheel verzorgd arrangement

Beschik je niet over een passende ruimte of lukt het je niet om een ruimte te vinden voor een workshop djembé? Geen zorgen, je kunt toch een workshop volgen door voor een van de geheel verzorgde arrangementen van Dununba te kiezen. Zij werken samen met diverse restaurants door heel Nederland, waardoor je geniet van een workshop djembé in combinatie met een diner, lunch of borrel. Door de vele mogelijkheden van deze aanbieder kun je dus te allen tijde een workshop volgen en alles leren over het bespelen van de djembé!

Reserveer direct een arrangement of vraag een vrijblijvende offerte aan

Ga jij voor een van de verzorgde arrangementen? Of wil je toch graag een workshop djembé bij jou op locatie organiseren? Het is allemaal mogelijk. Indien je wilt reserveren voor een arrangement, doe je dit eenvoudig via de website van Dununba. Wil je een workshop organiseren, dan kun je via de website een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Waar je ook voor kiest; een swingende activiteit is gegarandeerd!

https://dununba.nl/