One Radio
Image default
Aanbiedingen

Populaire woonaccessoires voor dit seizoen

Populaire woonaccessoires voor dit seizoen 

Het voorjaar is alweer even van start gegaan en heeft ons al getrakteerd op een aantal prachtige zonnige dagen. Zo’n zonnige dag is perfect om je meubels naar buiten te verplaatsen en je huis te voorzien van een flinke voorjaarsschoonmaak. Daarnaast zou je graag de muren van je woonkamer van een nieuwe frisse kleur willen voorzien en zoek je eigenlijk ook nog wel wat nieuwe woonaccessoires om je woonkamer wat knusser te maken. Maar wat zijn nou eigenlijk de laatste trends op dit gebied? Hierbij een top drie van de nieuwste trends op woonaccessoire gebied. 

 

  1. Hout 

Het gebruik van hout is nog steeds erg populair dit voorjaar. Spiegeltjes van hout, houten bloempotjes of plankjes aan je wand: je kunt de hout trend op heel veel verschillende manieren terugbrengen in je interieur. Vervang je plastic fotolijstjes voor mooie houten lijsten en voorzie de wanden van je woonkamer van houten decoraties.  

 

  1. Groen en natuur  

De natuur opzoeken in huis is echt een trend dit voorjaar. Je kunt het buitenleven heel gemakkelijk in huis halen met een aantal mooie groene planten in mooie potten van bijvoorbeeld natuursteen of marmer, die perfect passen bij deze trend. Hierbij kun je denken aan kamerplanten die je in een pot neer kunt zetten naast je tv of in een ander kaal hoekje van je woonkamer dat nog wel wat meer levendigheid kan gebruiken. Maar ook een plant in de vensterbank kan al heel wat doen.

 

  1. Vintage look 

Misschien wel de leukste en voordeligste trend: de vintage look. Hoe heerlijk is het om alles voor een prikkie te kunnen scoren en toch nog mee te kunnen gaan met de laatste trends? Struin eens een aantal kringloopwinkels af en je zult je erover verbazen wat je allemaal vindt. Materialen als brons en tin zullen we veel terug gaan zien, maar ook het klassieke oude marmer waarbij je echt duidelijke aders ziet, is geliefd. Je kunt deze stijlen met elkaar combineren en zo een prachtige hedendaagse look creëren.

 

https://www.marskramer.nl/

Gerelateerde artikelen

Dit gaat payrolling kosten

Verzendverpakkingen personaliseren

Bij een Miele wasmachine staat kwaliteit voorop