One Radio
Image default
Bedrijven

Wat doet een fysio precies?

Waarvoor schakelt u Fysio Doorn in?

Tegenwoordig schakelen steeds meer mensen een fysiotherapeut in, maar waarom eigenlijk? Fysio Odijk zorgt ervoor dat u geneest van uw fysieke klachten, met name in spieren en gewrichten. Heeft u bijvoorbeeld een blessure opgelopen tijdens het voetballen? Dan kan Fysio Doorn u perfect helpen. Door verschillende oefeningen te doen, gaat u het revalidatie proces aan. Hierdoor zal uw blessure snel verdwijnen en kunt u weer uw geliefde sport oppakken. In dit blog bericht vertellen wij u hier graag meer over.

Wat een fysiotherapeut precies doet voor werk

Zoals benoemd, zorgt fysio Doorn ervoor dat u weer helemaal van uw blessure hersteld. Allereerst verteld u de fysiotherapeut precies wat er gebeurd is en waar u last van heeft. Vervolgens zal dezelfde fysio uw blessure willen bekijken en voelen. Door verschillende bewegingen te maken, zal fysio Odijk er achter komen waar de blessure precies zit en hoe groot de schade is. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld. Deze zorgt ervoor dat u in een aantal weken tot maanden weer uw sport kunt oppakken. In de meeste gevallen gaat u wekelijks naar de fysio toe. In sommige gevallen is dit vaker dan 1 keer per week. Dit is natuurlijk afhankelijk van het gestelde behandelplan.

Kan ik genezen van de fysio?

Afhankelijk van je blessure, loop je een tijd bij de fysio. In de meeste gevallen is het lopen bij de fysio voor een bepaalde periode. Hierdoor bent u vaak na enkele weken of maanden alweer verlost van uw blessure en kunt u weer gaan sporten. In sommige uiterste gevallen is dit niet het geval, en zult u niet meer uw normale sport op kunnen pakken. Dit is echter wel in de meest uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld na een grote operatie. Fysio Doorn helpt u dan ook weer om gezond te worden.

https://fysiotherapiezeistwest.nl/