One Radio
Image default
Zakelijk

Hoe bespaar je het beste?

Sparen. Voor de één een aangeboren talent, voor een ander de grootste uitdaging. Zelf behoor ik helaas tot de laatste categorie. De vaardigheid sparen bezit ik niet. Om mijn kosten toch zo laag mogelijk te houden, ben ik altijd op zoek naar nieuwe knaldeals om geld te besparen. In de blog van vandaag deel ik een aantal van mijn favoriete methodes met je. Zodat ook jouw spaarrekening langzaam maar zeker kan groeien. Lees je mee?

Kortingscodes

Via de mail, bij je favoriete influencers op sociale media of lekker ouderwets op je deurmat; kortingscodes. Ze vliegen je om de oren. Heel fijn wanneer je je kosten laag wil houden, maar soms is het lastig om overzicht te bewaren. Wanneer je een aankoop wil doen, weet je niet meer waar, bij wie of wanneer je de kortingscode hebt gezien. Eindstand? Je plaatst je bestelling zonder gebruik van kortingscode. Gelukkig heb ik daar een oplossing voor. 

Zelf sla ik tegenwoordig namelijk al mijn kortingscodes op in mijn notities. Zo heb ik meteen al mijn codes bij de hand op het moment dat ik een bestelling wil plaatsen. Ik noteer de winkel, de kortingscode, de duur van de korting en de hoogte van de korting meteen zodra ik de code ontvang. Op deze manier loop ik nooit meer onnodig korting mis, puur omdat ik de code niet meer terug kan vinden. Mocht je nu een bestelling willen plaatsen waar je geen code van blijkt te hebben? Er zijn tegenwoordig een hoop websites die alle lopende publieke kortingscodes voor je bijhouden. 

Pushmelding

Geld besparen is een stuk makkelijker met applicaties zoals Cheapp en Promo. Deze applicaties sturen een pushmelding op het moment dat jouw favoriete producten in de aanbieding zijn. Scheelt jou een hoop werk, want nu hoef je zelf de kortingsfolders niet meer af te speuren. Geef aan welke producten jij graag gebruikt, en de applicatie doet de rest. Via de mail ontvang je een handig overzicht van alle kortingen op jouw favoriete producten. Zo weet je precies waar en wanneer jij kunt inslaan. What a time to be alive. 

Scherp geprijsde webshops

Een dagje weg, een nieuwe airfryer of vliegtickets voor een scherpe prijs. Webshops zoals VakantieVeilingen en Groupon kennen we waarschijnlijk allemaal wel. Je weet hier zeker dat je een goede deal te pakken hebt. Echter zijn er nog een hoop andere websites die goede deals aanbieden. http://knaldeals.com bijvoorbeeld. Dit is een website waar je fijn geprijsde accessoires vindt voor al jouw gadgets. Die gadgets mogen vaak wat kosten, dus dan is het fijn als ze goed beschermd zijn en uitgerust met de meest handige accessoires.