One Radio
Image default
Zakelijke dienstverlening

De Naambordenwebwinkel levert topkwaliteit

Naamplaten online kopen is veilig en betrouwbaar. Bijkomend voordeel is dat je het op ieder gewenst moment kunt doen. ’s Morgens vroeg voordat je de deur uit gaat, ’s avonds voor je gaat slapen of op een luie zondagmiddag. Zodra wij jouw bestelling binnen hebben, gaan we ermee aan de slag. In de meeste gevallen mag je rekenen op een levertijd van enkele werkdagen.

De Naambordenwebwinkel wordt steeds meer een begrip in Nederland. We zijn een familiebedrijf en streven ernaar een complete en actuele collectie naamborden aan te bieden. Je kunt ons 24/7 mailen: info @ naambordenwebwinkel.nl. Telefonisch zijn we als volgt bereikbaar. Dinsdag en donderdag van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18.00 uur. Vrijdag tussen 13.30 en 18.00 uur. Tot slot zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Het telefoonnummer is 0251-241364.

Van aluminium tot RVS

Hét pluspunt van een aluminium naamplaat is dat het roestvrij is. Als jij voor dit materiaal kiest heb je onder meer de volgende mogelijkheden. Een brievenbus naamplaatje van bijvoorbeeld 7 bij 2 cm, 8 bij 2 cm of 10 bij 3 cm. Een vlakke naamplaat van 20 bij 10 cm of 15 bij 5 cm. Of sierbordjes in verschillende afmetingen. De kleur van het bord en de kleur van de tekst laten we aan jou over. Er zijn blauwe, groene, rode, witte, zwarte, zilverkleurige en goudkleurige borden. Ben je eruit welke tint het wordt? Vervolgens kun je de definitieve tekst en het lettertype bepalen. Wat de bevestiging betreft, vragen we je te kiezen tussen gaatjes, zelftape of gaatjes + schroefjes. We denken dat je er wel uitkomt, maar mocht je vastlopen of twijfelen laat het ons weten. We willen dat jij een goede koop doet en dat je zorgeloos en lang van de nieuwe naamplaat kunt genieten.

https://www.naambordenwebwinkel.nl/