One Radio
Image default
Internet

Solar tuinverlichting voor het meest groene plekje

Wat zijn Solar verlichtingen nou? Een solar verlichting of solar lantern genoemd, is een verlichtingssysteem dat bestaat uit een accu, zonnepanelen, led-lamp, IP56 rating, laadregelaar en ook eventueel een omvormer. Dit soort lampen werken op elektriciteit van batterijen, opgeladen door het gebruik van fotovoltaïsche zonnepanelen. Dit verlichtingssysteem kom je meestal tegen bij de verlichtingen in de tuin, namelijk: Solar Tuinverlichtingen.

Aanraders voor in je tuin

Alberta Post Solar
De Alberta Post Solar is een solarverlichting van het merk: Luxform. Als je op zoek bent naar sfeervolle verlichting voor voetpaden of donkere ruimtes in de tuin, is dit helemaal ideaal! Om eventuele aanslag te voorkomen, is het wel aan te bevelen om de lampen af en toe af te nemen. Wat deze lamp specialer maakt dan een normale solar lamp, is dat de Alberta Post Solar een hoger aantal lumen heeft. De buitenlamp licht donker sensor.

Reims Wall light Solar
Ben je op zoek naar een stevige solarbuitenlamp van hoogwaardige kwaliteit, die je kan plaatsen bij de voor- of achterdeur of simpelweg als een functionele verlichting in je garage? Dan is de Reims Wall light Solar ideaal! De lamp heeft een aan- en uit schakelaar en bevat een hoger aantal lumen dan een normale solarbuitenlamp. De lamp werkt 100% op zonne-energie en levert hoge lichtopbrengst. Ook geldt bij de Reims Wall light Solar dat de lamp minimaal 1 keer per jaar afgenomen moet worden, om aanslag te voorkomen

Sfeermakers in je tuin

Buitenverlichting is niet alleen praktisch maar het zorgt daarnaast ook voor de sfeer! Je zit niet vast aan stroompunten. Voor sfeermakers in de tuin zijn er oneindig veel keuzes. Denk bijvoorbeeld aan: De sokkellampen, tuinlantaarns, staande buitenlampjes, tuinspots, wandlampjes, padverlichting langs je oprit of tuinpad en natuurlijk de solar tuinverlichtingen.
Om je tuinpad wat makkelijker te kunnen volgen in het donker, is het plaatsen van tuinspots super ideaal. De tuinspots zijn meestal ook niet zo duur en moeilijk om te plaatsen, dus waar wacht je op! Alleen maar voordelen, gezellige sfeer en een veilige manier om geen misstap te kunnen maken in het donker door de buitenlamp met de licht donker sensor.

Tuinverlichtingen Solar kunnen andere lichtbronnen zoals kaarsen en petroleumlampen vervangen. Lampen die op zonne- energie werken hebben lagere bedrijfskosten dan kerosinelampen, omdat hernieuwbare energie uit de zon gratis is, in tegenstelling tot brandstof. Bovendien kunnen zonnelampen geen luchtvervuiling binnenshuis produceren, in tegenstelling tot kerosinelampen.
Zonnelampen kunnen werken op netstroom, op zonne- energie of met een adapter. Daarnaast bestaan er ook buitenlampen die niet op sensor werken en die wel op sensor werken. Door de solar tuinverlichtingen te plaatsen rondom je huis kom jij in ieder geval nooit donker en somber thuis.

https://alleslicht.nl