One Radio
Image default
Internet

Gratis extra’s

Heeft u thuis een uitgebreid alles in 1 pakket? En heeft u ook een mobiel abonnement? Die kans is vrij groot natuurlijk. Heeft u beide abonnementen ook bij dezelfde provider? Nee? Dan is de kans groot dat u heel wat gratis extra’s misloopt, want er zijn namelijk heel wat aanbieders die u gratis extra’s geven als u beide abonnementen bij hun afneemt. In sommige gevallen krijgen alle gezinsleden extra korting op hun mobiele abonnement zelfs. Hoe interessant kan dat zijn? Dat scheelt op maandbasis al enkele tientjes en op jaarbasis misschien zelfs wel ruim meer dan honderd euro.

Heeft u momenteel verschillende aanbieders? Dan loont het de moeite om u hier eens in te verdiepen. Met hulp van een vergelijker kunt u direct zien welke aanbieders er allemaal op uw adres kunnen leveren, en ziet u ook welke pakketten ze allemaal hebben. U ziet meteen wat de maximale internetsnelheid is en u kunt natuurlijk kiezen uit diverse opties. Welk abonnement past er bij u? Als u al langere tijd hetzelfde heeft, is de kans ook nog eens groot dat u hier teveel voor betaald. Als u vervolgens een keuze heeft gemaakt qua thuis abonnement kunt u ook de mobiele abonnementen bekijken die hierbij passen die ervoor zorgen dat u gratis extra’s krijgt.

Er zijn allerlei gratis extra’s mogelijk, als eerste natuurlijk de korting op uw maandelijkse kosten, maar er is meer. Want wat te denken van meer data voor uw mobiele abonnement. En dat voor ieder gezinslid dat op hetzelfde adres is ingeschreven. Maar ook een extra zenderpakket behoort tot de mogelijkheden. Dus kijkt u graag naar extra sportzenders of films? Dan kunt u daar ook voor kiezen. Alle providers noemen deze extra’s anders, maar over het algemeen is het samen te vatten onder de noemer Combivoordeel. Wanneer gaat u profiteren van deze gratis extra voordelen? Wij wensen u alvast veel plezier.

https://www.alles-in-1-pakket-vergelijken.nl/aanbieders/kpn/