One Radio
Image default
Aanbiedingen

Flowmeter

Een flowmeter gebruiken

Een flowmeter wordt ook wel gebiet genoemd, dus een debietmeter. Deze meter wordt gebruikt voor verschillende doeleinde, maar voornamelijk om de vloeisstof en gasstroom te besturen, meten en regelen. Een flowmeter wordt dan ook vaker gebruikt dan dat we denken, we gebruiken het onder andere in een koffieaparaat, wasmachine, vaatwasser en een watermeter. Wil je graag meer weten over een flowmeter? Lees dan snel verder! Wij vertellen er namelijk meer over in deze blog!

 

 

Er zijn verschillende type flowmeters

Een partij die flowmeters verkoopt is Ebora. Deze partij heeft dan ook verschillende flowmeters in hun assortiment. Wij vertellen je graag een paar verschillende flowmeters

 

Een flowmeter die elektrische is

Een elektrische flowmeter is een flowmeter van goede kwaliteit. Het voordel van deze meter is dat slijtage minder snel optreed. Dit komt mede doordat de elektrische flowmeter geen bewegende delen heeft. Maar, daar betaal je ook weer voor. Deze meter is namelijk iets duurder dan de mechanische meter. Onder de elektrische flowmeter vallen veel meters, denk aan; vortex flowmeter, thermische flowmeter, swirl flowmeter, elektromagnetische flowmeter, drukverschil flowmeter, doppler effect flowmeter, ultrasone flowmeter en de coriolis flowmeter ook wel massa flowmeter genoemd.

 

Een flowmeter die mechanische is

Een mechaniche flowmeter beweegd door de doorstroom van bewegende delen, deze delen slijten helaas sneller dan de elektrische flowmeter. Dit komt omdat in een elektrische flowmeter geen bewegende delen zitten die slijtage kunnen aanrichten. De verschillende meschanische flowmetets zijn; paddelwiel flowmeter, vlotterdoorstroom flowmeter, turbine flowmeter en een ovaalrad flowmeter.

 

Wil je graag een flowmeter? Dan zijn er paar dingen waar je over na kan denken, denk bijvoorbeeld aan; de druk en de tempratuur. Wil je weten welke het beste is? Neem dan contact op met de partij Ebora. Deze partij heeft namelijk verschillende flowmeters in hun assortiment. De specialisten willen je hier graag een handje bij helpen.

 

Meer informatie nodig?

Wil je graag meer informatie over flowmeters? Neem dan gerust contact op met een van de experts of neem een kijkje op de website. Op de website staan namelijk de verschillende flowmeters met een uitleg erbij. Op deze manier ben je altijd op de hoogte!

 

 

https://ebora.nl/