One Radio
Image default
Zakelijk

Snel iedere willekeurige klantenservice aan de lijn

Voortaan hoef je geen enkel telefoonnummer meer op te zoeken. Als je belt met de Klantenservicetelefoon word je meteen doorgeschakeld. Stel je hebt kleding besteld en wilt een vraag stellen aan de klantenservice Esprit. Bel 1840 en wij verbinden je door. Dit geldt voor webwinkels, energiebedrijven en providers als KPN en Vodafone.

De medewerkers van modelabel Esprit zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar tussen 08.00 en 22.00 uur. Er wordt een keuzemenu gebruikt. Optie 1 is ‘druk op 1 als u vragen heeft over onze online shop’. En mogelijkheid 2 is ‘bij vragen over Esprit friends toets 2’. Dit is toch handig om van te voren te weten! We adviseren je overigens je klantnummer en/of bestelnummer bij de hand te houden. Daar wordt in negen van de tien keer naar gevraagd. Esprit timmert al heel wat jaren aan de weg. De oprichters zijn Susie en Doug Tompkins uit San Francisco. 

Otto klantenservice nodig?

Sta je op het punt Otto te bellen, maar kun je nergens het telefoonnummer vinden? Geen zorgen, dat is precies waarom wij er zijn. Klantenservicetelefoon heeft een unieke database samengesteld van bereikbaarheidsgegevens van de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties. Om jou volledig tot dienst te zijn hebben we een en ander onderverdeeld in rubrieken. Je kunt hierbij denken aan loterijen, pakketdiensten en sportscholen. Terug naar Otto! De klantenservice is op de volgende dagen en tijden te bellen. Door de week tussen 08.00 en 21.00 uur. Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. De eerste boodschap is: ‘Welkom bij Otto. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, vragen wij u een keuze te maken’. Er volgen twee keuzen ‘wilt u bestellen of retourneren’ en ‘voor uw overige vragen’

https://www.klantenservicetelefoon.nl/