One Radio
Image default
Woning en Tuin

Moderne naamborden en huisnummers voor jou

Een naambordje online kopen. Misschien heb je dat nog nooit gedaan. Laat ons je vertellen hoe leuk het is! Op De Naamborden Site kun jij vandaag je eigen naambord en huisnummer ontwerpen en vervolgens direct bestellen. Het is aan te raden te beginnen met het kiezen van het materiaal. Opties zijn bijvoorbeeld acrylaat (plexiglas), emaille (gesmolten glas op metaal of aardewerk) en graniet (een stollingsgesteente). Maar er zitten natuurlijk ook naamplaten van hout en aluminium in ons assortiment.

Als je hebt geklikt op de categorie die jij het mooist vindt, krijg je een overzicht te zien van diverse modellen en maten. Als je je favoriete naambordje hebt gevonden, klik je daarop en dan kan het personaliseren beginnen. Wat kun je allemaal zelf bepalen? Allereerst natuurlijk de tekst. De een vindt alleen de achternaam prima, de ander zet er ook alle voornamen bij. En dan is het tijd om te bepalen welk lettertype en welke kleur letter het wordt. Evenals de uitlijning en de grootte van de letter. 

Glas, hout, natuursteen? Onze naambordjes zijn allemaal prachtig!

Ook glazen naamplaten kun je precies zo vormgeven als jij wilt. Het aanbod naamborden van glas is uitzonderlijk groot en afwisselend. Denk aan glas met RVS, gematteerd en gebrokkeld. Glazen spiegel naamborden maken we van spiegelglas van 6 mm dik. De door jouw opgegeven tekst verwerken we in een mal die op het bord wordt geplaatst. We zandstralen de spiegel-laag rond de tekst weg, zodat alleen de tekst overblijft. Naamplaten van glas hebben stuk voor stuk een chique uitstraling. Glas is bovendien zeer sterk en weerbestendig.

Heb je over deze of andere borden vragen? Onze klantenservice is je van dienst. Stuur een mail naar info @ denaambordensite.nl of bel ons op 0251-241364. We hopen je bestelling snel tegemoet te zien!

Tip

Ben je geen fan van reclamedrukwerk? Bestel een voordeur bordje of sticker met Nee-Nee erop. Ook andere teksten zijn mogelijk; Ja-ja, Nee-ja etc! Vanaf 5.95 Euro en gratis verzonden.

https://www.denaambordensite.nl/