One Radio
Image default
Bedrijven

Raalte, een gezellig dorp

Raalte, een leuk dorp in Overijssel waar veel mensen prettig wonen. Bent u op zoek naar huurwoningen in Raalte? Maar weet je nog niet wat je hier moet doen? Dan ben je hier aan het juiste adres! We bespreken wat er te doen is in de omgeving van Raalte.

Nationaal Park Sallandse Heuvelrug

Natuurliefhebbers zijn in Raalte aan het juiste adres! Nationaal Park Sallandse Heuvelrug beslaat het grootste deel van de heuvelrug tussen Hellendoorn en Holten in de Boven-IJsel.

Het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug is uniek. Hier vindt u een van de grootste aaneengesloten droge woestenijen van Europa. Geniet van prachtige uitzichten en landschappen van bossen en heiden. Op de Sallandse Heuvelrug is alles mogelijk.

Kasteel Nijenhuis

Kasteel Het Nijenhuis is een van de best bewaarde landgoederen in Boven-IJssel. Het kasteel is omgeven door een prachtig landschap. De eerste vermelding van dit kasteel dateert uit 1382. Het kasteel werd bewoond door nobele families, waaronder de familie van Iterman, Benning en Von Knobelsdorff.

In het kasteel is ook een prachtig kunstwerk te zien dat bestaat uit meer dan 100 beeldwerken van verschillende collecties die u kunt bezoeken.

Adventure Park Hellendoorn

Voor de entertainment van jong en oud in Hellendoorn Adventure Park. Dit prachtige pretpark is verborgen in de Sallandse bossen, waar u kunt genieten van meer dan 30 attracties en andere geweldige programma’s.

Camping Luttenberg

Kleinschalig, gemoedelijk en toch met alle faciliteiten voor het hele gezin. Bij vakantiepark de Luttenberg kan jij een droomvakantie beleven met jou gezin! Ontdek de omgeving tijdens de warme zomerdagen met het ultieme vakantie gevoel erbij. Jong en oud kunnen genieten in dit vakantiepark met genoeg activiteit voor iedereen omringd door de prachtige natuur. Hier is van alles te vinden zoals een binnen en buitenzwembad, sauna en wellness, gratis wifi. Het park is kleinschalig en gemoedelijk, er zijn veel speelvoorzieningen en er is zelfs een professioneel animatieteam en een gezellige brasserie aanwezig.

Huurwoningen in Raalte

Als jij niet kan wachten om in dit prachtige gebied te wonen kan je op zoek gaan naar huurwoningen in Raalte. Er zijn ook verschillende nieuwbouw projecten in Raalte te vinden.

https://www.huurstunt.nl/huren/raalte/