One Radio
Image default
Bedrijven

Ongestoord genieten bij De Witte Zwaan

Ongestoord genieten bij De Witte Zwaan

In het hart van De Bilt vindt u een sfeervol restaurant op een schitterende locatie. Bij restaurant De Witte Zwaan bent u aan het juiste adres als u wilt genieten van een met zorg bereide maaltijd. Wij gebruiken hier lokale seizoensproducten voor, om u een heerlijke avond te kunnen bezorgen. Onze chef, Timo Agterberg, heeft daarvoor aan enkele typisch Franse gerechten een geheel eigen draai gegeven.

Een menukaart met de mooiste gerechten

Restaurant De Witte Zwaan is in 1993 opgericht door de vader van onze chef. Hierdoor kon Timo Agterberg al van jongs af aan meekijken in de keuken en ervaring opdoen. Hij heeft de fijne kneepjes van het vak geleerd en daarnaast een geheel eigen stijl ontwikkeld. Nu maakt hij de klassieke Franse gerechten, vaak met een unieke, smakelijke draai. Zo is eten bij De Witte Zwaan altijd een verrassing.

Voor een lunch De Bilt bezoeken

Wilt u voor een lunch De Bilt aandoen? Dan verwelkomen wij u graag in ons restaurant. We zijn gelegen op een van de mooiste plekjes van dit sfeervolle plaatsje. Voor eten in een restaurant De Bilt bezoeken is dan ook een absolute aanrader. Het restaurant is gelegen in een prachtig pand, met een heerlijke tuin waar u extra van onze gerechten kunt genieten.

Hoe ons restaurant De Bilt op de kaart zet

Wij willen onze gasten graag trakteren op smakelijke gerechten, bereid met verse streekproducten. We bieden u kwaliteit op een plek waar een lunch al snel iets speciaals wordt. Neem een kijkje bij de uitgebreide informatie over De Witte Zwaan die wij op onze website hebben staan, of spiek alvast in ons menu om te zien wat u bij uw volgende bezoek wilt eten.

https://witte-zwaan.nl/