One Radio
Image default
Woning en Tuin

Boomstamtafel

Wil jij een interieur dat sprekend lijkt op dat van je familie, vrienden en buren? Of wil je een interieur dat opvalt, omdat het anders is? Als je interieur voor jou een uitdrukking is van je unieke zelf, kan een boomstamtafel bij jou thuis niet ontbreken.

Wat maakt een boomstamtafel uniek?

Elke boomstamtafel is uniek. Niet omdat de professionele meubelmakers van Tafels99.nl er een sport van maken om steeds een nieuwe twist te verzinnen, maar omdat de natuur dat zo wil. Geen boomstam is gelijk. Elke boomstam heeft een geheel eigen vorm, een unieke nervenstructuur en knoesten op willekeurige plaatsen. Dit komt allemaal terug in het tafelblad van je boomstamtafel.

Een natuurlijke uitstraling

In tegenstelling tot de rechte lijnen en strakke hoeken van modern design kenmerkt een boomstamtafel zich door een natuurlijke vorm en natuurlijk vloeiende lijnen. Daardoor haal je met een boomstamtafel een stukje natuur in huis.

Een eikenhouten boomstamtafel kan altijd

Het zou je misschien verrassen, maar een boomstamtafel past in elk soort interieur. Hoewel het zowel in een modern-industrieel als in een landelijke cottage-stijl een echte eye-catcher is, is deze tafel altijd op zijn plaats

Robuust eikenhout

In principe kun je van elke boomstam een tafel maken. Bij Tafels99.nl zien we vooral vraag naar boomstamtafels van eikenhout. Deze klassieke houtsoort is een goede keuze voor elk meubelstuk, want eikenhout is tijdloos, robuust en gaat een leven lang mee.

Voor elk doel een boomstamtafel

Een boomstamtafel kan eigenlijk altijd. Of je nu op zoek bent naar een vergadertafel voor op het werk, of een eettafel, woonkamertafel of keukentafel voor thuis, dankzij de veelzijdigheid van hout is er altijd een boomstamtafel op maat te maken.

Uit voorraad of op maat gemaakt

Wil jij ook zo’n juweel van een boomstamtafel in huis halen? Kom dan naar www.tafels99.nl en laat je inspireren. Dankzij een ruime keuze modellen kunnen we snel leveren. Of laat jouw boomstamtafel op maat maken. Gegarandeerd mooi, gegarandeerd uniek!