One Radio
Image default
Dienstverlening

Met speeddaten heb je meer kans op het vinden van de liefde

Ben jij zoekende naar een leuke partner maar heb je nog geen succes gehad in je zoektocht? Ben je al op meerdere dates geweest, hier veel tijd aan kwijt geraakt maar eindigde het steeds in een domper? Wij hebben de oplossing: probeer het eens met speeddaten!

Wat houdt speeddaten precies in?

Met speeddaten ontmoet je op een snelle manier niet 1 maar meerdere vrijgezellen tijdens een gezellig avondje uit. Speeddaten wordt daarom ook wel ‘sneldaten’ of ‘fastdaten’ genoemd. Je hoeft zelf geen date te regelen, wij zorgen ervoor dat er zo tussen de 15 en 20 andere vrijgezellen aanwezig zijn per avond. Omdat iedereen die op een speeddate event aanwezig is op zoek is naar de liefde, krijg je leuke gesprekken met de andere vrijgezellen en weet je binnen korte tijd of je een klik voelt met iemand. Onze speeddate avonden beginnen om 19.30 en duren ongeveer tot 22.00. Omdat je binnen die tijd alle andere vrijgezellen te spreken krijgt duren de gesprekjes met iedere vrijgezel niet heel erg lang. Per date, want je gaat als het ware met iedereen op korte date, heb je vier minuten de tijd om elkaar leuke vragen te stellen en een gezellig praatje te houden.

Na vier minuten klinkt er een signaal en schuift de helft van de groep een plekje door. De vrouwen mogen traditioneel gezien op hun plekje blijven zitten, de mannen schuiven door naar de volgende stoel. Voordat je aan je nieuwe date begint geef je eerst even op je speeddate kaart aan wat je van die date daarvoor vond. Aan het eind van de avond kunnen wij dan zien welke matches er uitgekomen zijn.

Speeddate avonden op verschillende locaties

Woon jij in Amsterdam en wil je graag in je eigen woonplaats mensen leren kennen? Met ons kan je onder andere speeddaten in Amsterdam, maar daarnaast ook nog in vele andere steden door het hele land. Want wij willen natuurlijk iedereen helpen tijdens de zoektocht naar liefde. Dus waar je ook woont, wij bieden zeker weten speeddate avonden aan bij jou in de buurt!

 

https://speeddaten4love.nl/