One Radio
Image default
Aanbiedingen

Office voor op je Mac koop je bij Software-licenties.nl

Kies je voor een Mac, dan hoef je Microsoft Office niet achter te laten. MacOS is vooralsnog het enige andere besturingssysteem waar ook Microsoft Office voor beschikbaar is. Mocht je Windows dan ook een beetje beu zijn, maar ben je wel een fervent gebruiker van Office dan is er dus een gedegen alternatief. Qua gebruikersinterface is er eigenlijk geen verschil. Behalve dan dat de Mac-versie van Office een praktisch extraatje heeft. Naast het lint is er namelijk ook een uitgebreide menubalk beschikbaar. Het beste van beide werelden dus. 

Office in de App Store

Microsoft Office is – of je het leuk vindt of niet – vooralsnog de ‘gouden standaard’ in het bedrijfsleven. Heel langzaam aan zie je dat er (ook) daar wel voorzichtig naar alternatieven wordt gekeken, maar het zal nog wel een flinke tijd duren voordat het zakenleven is ‘afgekickt’ van dit pakket. Kortom: als je van huis uit werkt, of bijvoorbeeld een schoolproject aan het maken bent is de kans levensgroot dat MS Office een vereiste is. Het pakket is sinds dit jaar eindelijk in de Mac App Store te vinden. Voorheen was je verplicht een installer bij Microsoft te downloaden en het op die manier te installeren. Feitelijk was het de traagste updater van alle Mac-software en daarmee best ietwat irritant te noemen. Nu Office als losse apps in de App Store zijn te vinden is dat euvel voorbij. Elk Office-onderdeel wordt voortaan snel en efficiënt net als alle andere Store-software van updates voorzien. 

Software-licenties.nl

Software-licenties.nl is jouw ideale partner als het gaat om kwaliteit software voor een scherpe prijs. Zowel het aanschaffen als installeren van de software werkt bij hun uitstekend, daarnaast staat er een team aan specialisten klaar die jou 7 dagen per week helpen mocht je toch tegen een probleem aanlopen. Zij stoppen pas als de software 100% naar tevredenheid werkt. Ook Office voor Mac aanschaffen? Check dan snel de website of neem contact met ze op!

Ook voor iPhone en iPad

De apps van Word, PowerPoint en Excel zijn eenvoudig en zonder kosten te installeren op je iPhone en iPad. Op beide systemen biedt het een intuïtief ontwerp, wat het werken op je mobiele apparaat een heel stuk aangenamer maakt dan voorheen. Microsoft heeft er namelijk voor gezorgd dat het hele scherm optimaal benut wordt. De iPhone versie biedt door zijn compactheid slechts enkele van de vele functionaliteiten die de desktopversie wel heeft. Echter is de applicatie wel ideaal om onderweg of even snel op kantoor de laatste tekstuele aanpassingen te maken en op te slaan in de cloud.